LexaVerzes - Articole filtrate după dată: Septembrie 2008
NOKIA N96 E ACUM LA OneStop

Eşti într-o cafenea micuţă şi cochetă. Afară plouă mărunt, iar vântul suflă cu putere frunzele ruginii de pe trotuar. Sorbi licoarea fierbinte din ceaşcă, uşor iritat.
Publicat în Others
Am fost în America. Am trăit şi am muncit în Statele Unite timp de trei luni. Puţin şi totuşi atât de mult pentru cineva care şi-a dorit întreaga viaţă aventura americană! Dar am gustat din "fructul oprit". Am gustat din viaţa rebelă, haotică, crepusculară şi totuşi atât de atrăgătoare a Occidentului. "De ce te-ai întors? De ce nu ai rămas acolo?" Sunt întrebări care mi-au fost puse de nenumărate ori de prieteni, de rude, de colegi… Sunt întrebări pe care mi le-am pus mie însămi, încercând să mă conving că am făcut bine revenind în ţară. Trebuia să mă întorc. Mă aştepta o facultate, mă aştepta încă o fărâmă de viaţă. Dupa 3 ani de studii la o universitate din România, nu voiam să las hazardul să mă poarte, să rămân în S.U.A. doar pentru că e ţara tuturor făgăduinţelor. Poate mi-era dor de România, poate… Era timpul să păşesc cu încredere în ultimul an universitar, era timpul să îmi finalizez studiile, să simt că am terminat o etapă esenţială în educaţie. Era timpul să mă completez ca om. Să termin un capitol al existenţei şi poate, să întorc pagina. Fie ea şi o filă albă, o filă scrisă doar pe un sfert sau pe jumatate. Să continui, acesta e lucrul cel mai important!
Publicat în Life
OneStop la NOTEBOOK ASUS

"Trăim în secolul vitezei." Era un clişeu des folosit înainte de 2001. Iar acum, în secolul 21, putem afirma cu certitudine că "trăim în secolul vitezei şi al tehnologiei, înmulţite cu 2". Lumea e în continuă mişcare şi dezvoltare, pe toate planurile şi la toate nivelurile posibile. Trebuie să recunoaştem că industria şi tehnologia au un mare avant. Progresează din ce în ce mai repede. Iar noi trebuie să ne încadrăm în canoanele contemporaneităţii, prin multitasking. Pentru a fi informaţi, pentru a comunica, pentru a munci – apelăm fără doar şi poate la tehnologie. Mai exact, la PC-uri sau la notebook-uri.
Publicat în Others
"MISUNE ÎNDEPLINITĂ" pe ONSITE.RO

Îşi urmăreste cu atenţie subiectul. În îngrămadeala de oameni din parc, reuşeşte imediat să îi facă fotografiile necesare. PDA-ul este mic şi discret – luxos, însă fără a fi bătător la ochi. Agentul secret trimite pozele către un număr oarecare, pentru a fi rulate în baza de date. I se confirmă banuielile. Subiectul a devenit Suspectul Numărul 1. După un moment de gândire, decide să continue misiunea fără a fi remarcat. Dar prin faţa lui trece un grup de copii zgomotoşi – Suspectul îşi îndreaptă privirea către ei şi realizează că este urmărit. Panicat, o rupe la fugă şi dispare pe una dintre străzile înguste din apropiere. Agentul fuge în urma lui. Deşi oraşul îi este strain, hârtile configurate de PDA îl ajută să iasă din labirintul de străduţe. Stânga, dreapta… iarăşi dreapta. După o serie de curbe, subiectul îi intră în raza vizuală. Acesta încearcă să escaladeze un perete înalt de cărămida. Fără succes, însă. Agentul îl prinde şi îl imobilizează, dar celalalt nu se lasă intimidat, se luptă să scape. După ce primeşte o serie de lovituri executate cu precizie de maestru, suspectul cedează. Este încătuşat. Agentul formează un număr... "Suspectul Numărul 1 a fost prins! Misiune îndeplinită."
Publicat în Others
O METODA PRACTICA DE A SLABI EFICIENT

Trăim o perioadă în care lumea se învârte cu o mie de kilometri pe oră, trebuie să ne adaptăm societăţii. Contemporaneitatea cere sacrificii. Tonusul corporal e foarte important. Câţi dintre noi nu trebuie literalmente să alergăm în mai multe locuri zilnic? Timpul se contractă, 24 de ore nu sunt niciodată suficiente. Uităm să ne îngrijim, să ne acordăm o jumatate de oră sau o oră din cele 24 doar pentru noi. Relaxarea şi tonifierea sunt necesare pentru buna funcţionare a organismului. Vrem să slăbim, dar nu avem timp. Vrem să ne întinerim pielea... nu avem timp.
Publicat în Others
Pagina 1 din 2

About me


"I'm a saint and I'm a sinner / I'm a loser, I'm a winner / I am steady and unstable / I'm young, but I am able" Jessica Andrews - Who I Am

Twitter feed

Comentarii noi