LexaVerzes - Articole filtrate după dată: Ianuarie 2010
Acolo, în pădure, înconjurat de necuvântătoare, locuise vrăjitorul. Trecuseră multe milenii de când ajunsese pe aceste tărâmuri. Adeseori preparase licori magice; iarna construise adăposturi pentru animale. Odată, a dat încăperii sărăcăcioase o feerie de nuanţe cu iz de ambră, amestecând încet culorile toamnei. Căsuţa din inima pădurii nu mai există. Puţini îşi mai amintesc de bătrânul vrăjitor, însă undeva, într-o carte roasă de ani, scrie cu litere de aur ca în locul acela odată a trăit un om.

Particip, cu al doilea text, la Concursul de Proza Arhiscurta organizat de Trilema.
Publicat în Writings
Ecoul stâncilor şopti mii de cuvinte – binecuvântare şi blestem totodată –, incantaţii milenare ale unor spirite sălbatice. Vântul le învălui şi le ascunse în mare, departe de orice suflet. Dar şoaptele, rebele, găsiră drumul înapoi: se întorseseră aprigi şi răzbunătoare. Pietrele se transformară în praf, chihlimbarul se topi, curgând greu şi vâscos, apoi iute şi subţire. Colbul gri formă un amestec aproape natural cu ambra lichidă... Entităţile simţiră apăsarea: era începutul unei alte vieţi...

Particip la Concursul de Proza Arhiscurta organizat de Trilema.
Publicat în Writings

Dragă TVR...

18 Ian 2010
GLOBURILE DE AUR 2010 LA TVR1 - BOOOOOOOOOO!

Ca orice persoană pasionată de filme (care nu trebuie să meargă a doua zi la serviciu), azi-noapte mi-am rupt din somn şi am urmărit Gala de Decernare a Globurilor de Aur, premii acordate din partea Asociaţiei Presei Străine de la Hollywood.
Publicat în Life
Cu premiul câştigat aici, mi-am ales nişte produse drăguţe de tot de la ASUS, de pe site-ul PCGarage.

Un netbook Eee PC Seashell 1008HA (iniţial comandasem unul albastru, dar se pare că nu au avut pe stoc), şi un notebook K50IN-SX180L.

Notebookul merge deocamdată la fratele meu (deţin un Toshiba Satellite pe care nu tare aş vrea să-l las, deşi e inferior celui de la Asus) şi netbookul intra în posesia mea.

Vechiul desk (pentru care am luat un kit de mouse şi tastatură) va ramâne al părinţilor... şi aşa devenim o familie cu câte un computer pe fiecare cap de membru!
Publicat în Others

About me


"I'm a saint and I'm a sinner / I'm a loser, I'm a winner / I am steady and unstable / I'm young, but I am able" Jessica Andrews - Who I Am

Twitter feed

Comentarii noi