LexaVerzes - Articole filtrate după dată: Noiembrie 2010
"Enunţ probă: Scrieţi un articol în care să spuneţi câte ceva despre fiecare partener media SuperBlog 2010." 

MASS-MEDIA ŞI SUPERBLOG

Două luni. Atât au trecut, cu aproximaţie, de la startul celei de-a treia ediţii a concursului SuperBlog. Cu bune şi rele (detalii într-un articol viitor), am ajuns aproape la final. Acest concurs nu ar fi fost posibil fără super-echipele de la PCNews şi SwissPlan, cărora le mulţumesc pentru organizare şi dedicare – nu e uşor să îţi păstrezi sângele rece şi obiectivitatea atunci când zeci de blogări îşi strigă oful, nemulţumirile, nedumeririle sau bucuriile!
Publicat în Others
"Enunţ probă: Se apropie sărbătorile de iarnă, moment în care Mos Craciun intră de obicei în crize de idei. Ce cadou ASUS ai dori să faci celei mai dragi persoane ţie? Explică alegerea ta într-un articol, oferind şi un link către un magazin online unde acest produs este de vanzare."

NINGE CU PRODUSE ASUS 

Ieri a nins pentru prima dată în acest an, dar ploaia a şters orice urmă a acestui început de iarnă. Însă azi-dimineaţă, trezindu-mă destul de devreme, am avut ocazia să admir primii fulgi cu adevărat mari ai sezonului, dansând anapoda, când mai des, când mai tărăgănat. A nins fără încetare până după-amiază, când trotuarele şi spaţiile verzi s-au acoperit cu un strat proaspăt de zăpadă.

Publicat în Others
"Enunţ probă: Dacă aţi avea de ales între un Televizor LCD şi un Televizor LED pe care l-aţi alege? De ce?"

LCD SAU LED?

TV LCD LG 32LD465Deţinerea unui Televizor LCD sau Televizor LED ar însemna un upgrade însemnat de la televizoarele CRT pe care le am în casă. În primul rând, pentru că sunt înguste şi ocupă mult mai puţin loc pe masă. Apoi, pot fi agătaţe pe perete sau înglobate în mobila contemporană.
Publicat în Others
"Enunţ probă: Vrei să faci din blogul tău un business? Ce ai de gând să faci pentru asta? Nu eşti interesat de monetizare? De ce? Care sunt obiectivele tale pentru blogul personal?"

BLOG, BLOGGER, NOTORIETATE, BANI

Văd blogul mai degrabă ca pe o modalitate de afirmare şi de excerciţiu în scriere decât un business. Într-adevăr, există bloguri care reprezintă un business în sine (aici intră cele de nişă, specializate pe diverse domenii), în spatele cărora se află oameni care investesc timp, creativitate şi bani pentru a se menţine la standarde înalte.
Publicat în Others
"Enunţ probă: (...) Scrie un articol în care să punctezi aspectele care îl fac pe ASUS U Bamboo un laptop unic pentru cei preocupaţi de mediul înconjurător. (...)" 

ASUS U BAMBOO – CÂND NATURA ŞI TEHNOLOGIA SE ÎNTÂLNESC

Sunt una dintre acele persoane pentru care ecologia nu e un trend, ci o obligaţie. Obligaţie de care mă achit cu plăcere, pentru că nu văd protejarea naturii ca pe o corvoadă. E un respect faţă de natură, care se degradează pe zi ce trece. Efectele le simt deja de câţiva ani (schimbarea climei; amestecarea anotimpurilor mă duce cu gândul la o secvenţă frumoasă, dar terifiantă din filmul The Magical Legend of the Leprechauns (Legenda Magică a Spiriduşilor) – un film care pune accentul, printre altele, şi pe ecologie – când anotimpurile îşi pierd graniţele şi în miezul verii încep să se usuce frunzele şi să ningă).
Publicat în Others
Pagina 1 din 5

About me


"I'm a saint and I'm a sinner / I'm a loser, I'm a winner / I am steady and unstable / I'm young, but I am able" Jessica Andrews - Who I Am

Twitter feed

Comentarii noi