LexaVerzes - Articole filtrate după dată: Decembrie 2010

2010 pe Twitter

31 Dec 2010
Pentru că mulți din cei care mă citesc pe blog nu mă urmăresc pe Twitter sau nu dețin un astfel de cont, am extras câteva din tweet-urile personale pe care le-am postat de-a lungul anului ce tocmai se termină.

2010 pe Twitter – extrase (Mă găsiți pe Twitter cu ID-ul @Lexadee)

An Nou Fericit! Happy New Year! Bonne Annee! Feliz Ano Nuevo! Felice Anno Nuovo!

@IMKristenBell We need a "Veronica Mars" movie. Seriously!

I'm doing something involving a tree, carols and a bunch of glittery ornaments.
Publicat în Life

Brăduţii mei

27 Dec 2010
Poze cu cei doi brăduți pe care i-am împodobit acasă pentru Crăciunul de anul acesta. Îmi displac globurile kitschoase cu prea mult sclipici, dar în lipsă de altceva, le-am agățat și pe acelea. La anul voi căuta să mai cumpăr globuri de sticlă.
Publicat în Style
Am avut un an încărcat, mai ales din punct de vedere blog-istic (sau blogăristic?). Am participat la două concursuri naţionale de blogging, clasându-mă între finalişti de fiecare dată. Chiar dacă vouă nu vi se pare ceva interesant, adunând articolele din cele două competiţii care au avut loc în blogosferă, rezultă suma de 51 de articole (ultimele 44 în decurs de două luni), ceea ce nu e puţin, ba din contră.

Pentru a face faţă ritmului impus de competiţii, a trebuit să fac unele compromisuri, adică să mă dedic mult mai mult subiectelor din cadrul concursurilor decât altor subiecte de interes general care ar fi putut fi publicate pe blog în acest interval... Dar totul a fost cu folos, şi v-aţi dat seama de asta citindu-mi articolele trecute.
Publicat în Life
Concursul BlogWars s-a terminat de ceva vreme, însă eu abia acum m-am hotărât cum să-mi valorific voucherul ASUS câştigat. Drept urmare, am intrat pe site-ul Koyos şi mi-am ales: un monitor ASUS LCD MS246H din seria Designo, cu diagonala de 60 de centimetri şi redare Full HD - monitor despre care am scris de vreo 3 ori până acum, şi care e incredibil de slim; un media player ASUS O!Play HDP-R3; o unitate optică externă ASUS SDRW-08D1S-U - pe care o voi folosi în completarea netbook-ului EeePC.
Publicat în Others
E perioada cântecelor despre iarnă, zăpadă, Crăciun. E sezonul în care auzim Wham! cu Last Christmas, Dean Martin cu Let it Snow! şi multe altele. Vă propun o melodie care mă impresionează, atât prin versuri, cât şi prin povestea din spatele ei.

Melodia se numeşte Wonderful Dream (Holidays are Coming) şi este cântată de solista americană MELANIE THORTON, pe care cei din generaţia mea şi-o amintesc cu siguranţă ca fiind jumătatea feminină a grupului de eurodance La Bouche. Wonderful Dream a fost compusă pentru campania de sărbători din anul 2001 a companiei Coca-Cola Germania. Melanie şi-a promovat cântecul în Elveţia, la un eveniment Coca-Cola, alături de formaţia Passion Fruit.
Publicat în Others
Pagina 1 din 2

About me


"I'm a saint and I'm a sinner / I'm a loser, I'm a winner / I am steady and unstable / I'm young, but I am able" Jessica Andrews - Who I Am

Twitter feed

Comentarii noi