LexaVerzes - Articole filtrate după dată: Aprilie 2010
Blogul meu a primit trei premii foarte drăguțe de la Andra, al cărei blog de creație - Bijoux de Mon Ange - îl cunoașteți cu siguranță. Voi publica două dintre premiile primite de la ea, pentru că cel intitulat "Sunshine Award"  l-am mai primit o dată, din partea Gabrielei.

Andra, îți mulțumesc pentru premii!
Publicat în Life
Cine cunoaște, știe (că serialul meu preferat e "Gilmore Girls" - de altfel, la descrierea site-ului, sub About, vor fi mereu postate fraze/replici din acest show)!

Îmi propun să readuc în atenție cele mai bune momente din serial, sub forma unor videoclipuri scurte, alese aleatoriu.

Mai jos: o ipostază tragi-comică a personajului Rory, interpretat de Alexis Bledel. ("Gilmore Girls", Season 6, Episode 11, "The Perfect Dress")

("I love you?! Is he serious?!"

"Oh my God, I'm gonna have to quit drinking coffee! And I LOVE coffee!... I really love coffee!")
Publicat în Others
Iepurașul de Paște a venit pe blogul  meu cu premiul "Sunshine Award", primit de la Gabriela, căreia țin să-i mulțumesc foarte mult.


Alături de premiu, am primit și un fel de diplomă, adică o leapșă în care să menționez 10 lucruri care îmi plac - iată-le, deci, într-o ordine aleatorie:
  1. Crăciunul
  2. Culoarea albastru-deschis (baby blue)
  3. Animalele
  4. Marea / Oceanul
  5. Furtunile
  6. Filmele
  7. Limba engleză
  8. Cărțile
  9. Fotografia
  10. Tehnologia modernă
Publicat în Life
CharmBracelet urează tuturor cititorilor și partenerilor un Paște luminos alături de cei dragi!
Publicat în Life
Dimineaţa devreme, o geană de soare răzbate norii deasupra pieţei "Izvoarele" din Baia Mare, care colcăie de comercianţi şi cumpărători deopotrivă. Lumea e gălăgioasă, grăbită. La poartă, muşteriul este întâmpinat de ţăranii ce vând mogâldeţe pufoase cu urechi lungi – iepuraşi – spre deliciul copiilor şi trecătorilor ocazionali.

Bătrâni cu plase din rafie, care trag cărucioare de cumpărături după ei, bunici alături de nepoţi, gospodine agitate – toţi se înghesuie la marfa expusă pe tarabele din tablă şi beton ale pieţei.
Publicat în Life
Pagina 1 din 2

About me


"I'm a saint and I'm a sinner / I'm a loser, I'm a winner / I am steady and unstable / I'm young, but I am able" Jessica Andrews - Who I Am

Twitter feed

Comentarii noi