LexaVerzes - Articole filtrate după dată: Mai 2010
Sezonul 6, episodul 22, "Partings"

Lorelai: "What is it called when you're afraid of people who're afraid of spiders?"

Lorelai: "Voices in your head, totally normal, right? There's only two... that speak English."

 

Publicat în Others
Este primul an în care nu mi-a plăcut absolut niciun cântec din cele 25 care s-au calificat în finala Eurovision, în afară de cel a Românei. (Melodiile slow mi se par nepotrivite pentru un astfel de concurs al cântecelor europene – suport cu greu melodrama, overacting-ul.) Nu spun asta din patriotism! Dar piesa Paulei Seling şi a lui Ovidiu Cernăuţeanu a fost, de departe, interpretată fără cusur. Upbeat-ul puternic, armoniile şi vocea Paulei au făcut ca "Playing with Fire" să devină noua piesă autohtonă pe care o prefer, chiar dacă nu e cântată în limba română. Ţin să evidenţiez că de fiecare dată când ne prezentăm cu băimăreni la Eurovision (Paula e băimăreancă, la fel ca şi Cici din trupa Sistem) reuşim să terminăm pe cea mai bună poziţie de până acum – a treia (2005 şi 2010).
Publicat în Life
Am fost întrebată de curând dacă cred în Dumnezeu. Desigur că a fost mai uşor să fiu expeditivă, să spun că cred în ceva... o forţă care este undeva... acolo. Adevărul e că nu sunt o persoană religioasă, sunt o persoană spirituală. Pentru mine, religia creştină conţine percepte moral-etice care reprezintă normalul în societate, sunt universal valabile şi au durabilitate în timp. Dar conţine şi percepte învechite, care nu mai corespund unei societăţi complexe, cum este cea contemporană.
Publicat în Life
Atenţie – SPOILERE!

HouseHouse – a lua sau a nu lua 

Sezonul 6 al serialului House s-a terminat într-o notă mai puţin sumbră decât sezonul anterior. Se pare că lucrurile evoluează într-o direcţie nouă pentru House şi Cuddy, care au avut timp să-şi reevalueze sentimentele, fiind puşi în situaţia de a lucra unul lângă altul în timpul prăbuşirii unei clădiri. Ar fi cazul ca producătorii şi scenariştii să se hotărască asupra destinelor celor două personaje – şase ani de tatonări au fost mai mult decât de ajuns pentru telespectatori! Nu ştim dacă echipa lui House îşi va schimba componenţa, deşi ultimul episod al sezonului, "Help Me", indică faptul că ar fi ceva neînregulă cu unul dintre medici. În plus, Dr. House nu face faţă stresului provocat de amputarea piciorului unui pacient, şi e pe punctul de a-şi alina propria lui durere cu câteva pastile.
Publicat în Life

Joy mi-a transmis o leapșă pe care trebuie neapărat să o onorez: să alcătuiesc un top cu 5 melodii mai vechi, care îmi plac. Pentru că nu mă pot decide la un  număr fix de piese (sunt foarte multe), nu voi face un top, ci vă voi dezvălui 5 din ele:

1. "To Be with You", interpretată de Mr. Big (lansată în anul 1991)

2. "Footloose", interpretată de Kenny Loggins (lansată în anul 1984)

3. "Take on Me", interpretată de A-Ha (lansată în anul 1985)

4. "Do You Love Me", interpretată de The Contours (lansată în 1962)

5. "King Kong Song", interpretată de ABBA (lansată în anul 1977)


Leapșa o dau mai departe tuturor celor care iubesc muzica veche!

Publicat în Life
Pagina 1 din 2

About me


"I'm a saint and I'm a sinner / I'm a loser, I'm a winner / I am steady and unstable / I'm young, but I am able" Jessica Andrews - Who I Am

Twitter feed

Comentarii noi