LexaVerzes - Articole filtrate după dată: Iunie 2010
De obicei, onorez puţine lepşe, însă aceasta vine de la Keltoighost şi simt că trebuie să fac un "efort" în a răspunde întrebărilor de mai jos, pentru că altfel pisicuţa ei m-ar privi cu ochişori trişti şi umezi, şi nu pot să suport o asemenea tortură.

1. Zi-mi ceva despre tine. Gen cum te cheamă, câţi ani ai?
Cu prima întrebare am scăpat uşor. Numele meu este Alexandra şi am împlinit, în urmă cu aproximativ două luni, un sfert de veac.

2. Ai porecle? Care?
După cum se poate observa, pe Internet folosesc de obicei o prescurtare a prenumelui meu, adică Lexa. Nori obişnuia să îmi zică Study-Freak când eram în perioada facultăţii şi aveam examene, iar Iulia mi se adresează ocazional cu Hlizici-Nebunici. Prietenii apropiaţi îmi spun Ale.
Publicat în Life
Când limba engleză şi limba spaniolă se întâlnesc şi fac împreună o muzică superbă!!!
Imnul Coca-Cola, dedicat Campionatului Mondial de Fotbal 2010 din Africa de Sud: Waving Flag, o piesă încărcată cu energie pozitivă, cântată în duet de K’naan şi David Bisbal.
Publicat în Others

W.T.F.?!

20 Iun 2010
De câte ori v-aţi întrebat – retoric sau aşteptând un răspuns – "WTF?!"?

WTF?!-ul meu se acordă, după cum urmează:

Categoriei "cei care nu fac nimic"
  • guvernanţii României;
  • edilii oraşului Baia Mare;
  • oamenii care aruncă gunoaie oriunde altundeva decât în coşurile speciale;
  • infatuaţii care ascultă manele la telefonul mobil pus pe speaker;
Publicat în Life

Când a murit Michael Jackson, decesul acestuia a fost principalul subiect de discuţie atât la mine în casă, cât şi între bătrânii din piaţă sau ospătarii de la bar. Când s-a terminat serialul Lost, a vuit Internetul zile întregi: fani extaziaţi, fani dezamăgiţi, zeci de întrebări nelămurite şi mistere neelucidate. Săptămâna trecută a ajuns în "gura lumii" noul videoclip al artistei Lady GaGa, Alejandro. Oamenii – uimiţi, şocaţi, oripilaţi chiar – au disecat videoclipul, au încercat să-i afle conotaţiile, simbolurile şi mesajele ascunse...

 

Publicat în Style
scan0052resizeÎn copilărie, primele 15 zile ale lunii iunie erau pline de anticipare: vacanţa mare, zilele lungi de vară cu parfum de cireşe, căpşuni, lebeniţă, băuturi reci şi joc. Am copilărit la oraş, cum au făcut-o grămada de prichindei de la mine din cartier, dar am ştiut să folosim la maximum parcul din spatele blocului şi străduţele din împrejur. (În foto: eu bebeluşă, la 1 an şi 7 luni).

Cum se scurgeau zilele de vară? Ieşeam la întâlnirile de joacă (cu prietenele din vecini) dimineaţa devreme, înarmată cu păpuşi, accesorii... şi ne jucam pe la diversele scări de bloc, unde era răcoare... După-amiaza plecam la masă şi ne reîntorceam cu nelipsitele elastice şi coarde. Sinceră să fiu, nu am reuşit niciodată să sar coarda ca lumea, dar la elastic eram destul de bună şi făceam diverse combinaţii halucinante pentru fetiţele din ziua de astăzi, care se joacă "de-a Barbie" pe computer. Săream la elastic până seara, târziu... În alte zile ieşeam cu păturile şi sticlele cu apă  în părculeţ, la "cerc", în curte la Liceul Economic sau în curte la Colegiul Tehnic "George Bariţiu”. 
Publicat în Life

About me


"I'm a saint and I'm a sinner / I'm a loser, I'm a winner / I am steady and unstable / I'm young, but I am able" Jessica Andrews - Who I Am

Twitter feed

Comentarii noi