LexaVerzes - Articole filtrate după dată: Septembrie 2010
Raport temă 7: "Cum percepi Republica Gamerilor ASUS? Scrie un articol despre o placă de bază şi o placă video din seria ASUS ROG (Republic Of Gamers) care ar forma împreună arsenalul ideal al unui jucător înfocat. Identificaţi produsele prin link către site-ul asus.com."

GOING ROG(UE)

Frigul şi ploaia din Belfast îl obligaseră cumva pe A. să rămână izolat în cameră. Plătise pentru o săptămână, şi deja regreta alegerea neispirată. Jos era un bar unde localnicii petreceau până târziu, în noapte, în pur stil irlandez. Oftă resemnat, făcând de câteva ori înconjurul camerei. Avea timp berechet de un joc serios, tocmai cum îi plăcea. Scoase din geantă un laptop ASUS, modificat după preferinţe... În fond, era unul dintre cei mai noi membri ai Republic of Gamers ASUS (ROG), trebuia să se ridice la înălţimea celorlalţi jucatori.
Publicat în Others

Sagem Myx1Mă ataşez de lucruri şi nu obişnuiesc să le schimb prea des. În ciuda faptului că mă consider aproape o "technology geek" (adică prefer să răsfoiesc cataloage cu gadgeturi *şi papetărie-birotică* decât cataloage cu cosmetice, haine and all girly stuff) şi sunt atrasă instantaneu de luciul unei carcase de notebook, nu de luciul unui ruj de buze, cum mulţi vă închipuiţi, ţin la micile mele accesorii din secolul XXI.

Publicat în Life
Raport temă 6: Scrie un articol despre primul produs ASUS care te-a impresionat cu adevărat. Ce l-a făcut special în ochii tăi?

ACCESORIUL IDEAL ÎN 2010 – ASUS K50IN

Asus K50IN 3A sosit! Aşteptasem nerăbdătoare curierul, uitându-mă la ceas din 15 în 15 minute. Ţin minte că am desfăcut cutia încet, paradoxal stării mele din acel moment. Într-un final, am zărit carcasa lucioasă, cu motive de domino a notebook-ului ASUS K50IN; atunci îmi părea fragilă... Am rămas recunoscătoare tehnologiei Infusion, care îi conferă rezistenţă suprafeţei exterioare, protejând-o de zgârieturi.
Publicat în Others
Raport temă 5: Nu este suficient să priveşti o înşiruire de imagini fotorealistice ce rulează fin pe un monitor oarecare, câteodată vrei să simţi jocul altfel, fără să fii deranjat de zgomotele din exterior, de privirile indiscrete sau de lumina puternică ce îţi pătrunde în cameră . Universul 3D este mai profund, suprafaţa plată a monitorului capată o nouă dimensiune ce te transpune mai uşor printre personaje. Eşti prezent acolo deşi ştii că faci parte dintr-o altă lume, o lume ce nu se mai mulţumește cu puţin, o lume ce îşi doreşte tehnologie de ultimă generaţie.

Monitorul ASUS VG236H are o serie de caracteristici venite parcă din viitor. Alături de laptop-ul G51J, noile echipamente ASUS îţi oferă o nouă dimensiune de care să te bucuri.

Misiunea ta este să ne povesteşti despre modul în care echipamentele 3D de la ASUS îţi schimbă modul în care interacţionezi cu universul multimedia.
Publicat în Others
Tik-Tok de la Ke$ha şi Fireflies de la Owl City se numără printre melodiile mele preferate din ultima vreme. Însă oricât de mult mi-ar plăcea, trebuie să recunosc că şi parodiile acestora mă încântă la fel de tare, fără a pune la suflet faptul că cineva ia în derâdere piesele pe care le ascult!

Vă las în compania melodiilor amintite, dar şi a celor care au ştiut să facă "haz de necaz" cu o doză de nebunie creativă!
Publicat în Others
Pagina 1 din 2

About me


"I'm a saint and I'm a sinner / I'm a loser, I'm a winner / I am steady and unstable / I'm young, but I am able" Jessica Andrews - Who I Am

Twitter feed

Comentarii noi