LexaVerzes - Articole filtrate după dată: Octombrie 2011
Pentru că sunt partener media la ediţia din acest an a concursului SuperBlog, m-am ferit să postez comentarii, să apreciez sau depreciez articolele participanţilor, tocmai pentru ca să păstrez o relaţie echidistantă faţă de aceştia. După cum unii probabil ştiu, am un număr de prieteni care participă la acest concurs şi nu doresc să las impresia că ţin partea cuiva.

Am ajuns la jumătatea concursului; am citit destule articole înscrise în SuperBlog 2011 pentru a-mi permite să ofer câteva sfaturi – pertinente, sper eu – care se adresează tuturor celor rămaşi în concurs, indiferent de ce loc ocupă în clasamentul actual.
Publicat în Others

Pornind de la o imagine am găsită pe Facebook, mi-am adus aminte de o întâmplare din facultate (sau liceu, nu mai ţin minte exact).

English
Povestea un domn profesor ca odată, când venise Nichita Stănescu în Baia Mare, cineva s-a apucat să "descifreze", de faţă cu poetul, sensul unei poezii de-ale sale. După ce domnul respectiv şi-a terminat discursul presărat cu eufemisme şi limbaje demne de cel mai profund maestru al cuvântului, reacţia lui Nichita a fost de milioane: "Aţi vorbit foarte frumos despre poezie, dar nu pot să cred că v-aţi referit la versurile scrise de mine. Poezia mea nu are nici sensuri ascunse, nici altfel de interpretări, decât ceea ce se vede."

Publicat în Life

NUnta mea

10 Oct 2011

Înainte să mă felicitaţi, e musai să precizez că nu mă căsătoresc. Dar cum o grămadă de fete din jurul meu fac acest pas (foarte vizibil pe Facebook de obicei), vrând-nevrând frunzăresc prin albumele lor de nuntă. Albume din care învăţ cum să NU îmi organizez viitoarea ceremonie / petrecere de unire pe viaţă cu alesul.

Publicat în Life
Sâmbătă, 1 octombrie a.c. s-a dat startul la a patra ediţie SuperBlog!

209 bloguri s-au înscris în cea mai mare competiţie de blogging din ţară!

Primul sponsor (de altfel, sponsorul principal al SuperBlog) care a spart gheaţa şi le-a dat concurenţilor motive de a gândi, imagina, scrie şi obţine note cât mai bune este ASUS.
Publicat în Others

About me


"I'm a saint and I'm a sinner / I'm a loser, I'm a winner / I am steady and unstable / I'm young, but I am able" Jessica Andrews - Who I Am

Twitter feed

Comentarii noi