LexaVerzes - Articole filtrate după dată: Decembrie 2011

lexaverzes.ro urează tuturor cititorilor şi partenerilor un 2012 superb din toate punctele de vedere!

LA MULŢI ANI!

Publicat în Life
Îmi aduc şi eu aportul la propunerea celor de la SwissPlan.biz – făcută pe grupul SuperBlog de pe Facebook – de a numi 5 companii pe care am vrea să le avem ca sponsori la ediţiile următoare SuperBlog.

Iată variantele mele (ordinea este aleatorie), chiar dacă categoria în care se încadrează nu respectă întocmai indicaţiile cerinţei – "nu din domeniile retail, auto, IT, hotelier".
Publicat în Others
Când împodobeşti bradul, mai descoperi şi comori ascunse; azi, când puneam şnur în tortiţa globurilor, la bunica acasă, am dat din întâmplare de o foaie pe care era scrisă o poezioară de-a mea din 1996. Mai precis, din 16 decembrie 1996 (era datată sub ultimul vers).

Versurile sunt puerile, chiar şi pentru un copil de 11 ani – câţi aveam  la momentul respectiv. Eu uitasem că am compus-o şi a trebuit să o citesc de două ori pentru a-mi aminti momentul în care am scris-o: înainte de o serbare şcolară cu tematică "crăciunească".
Publicat în Writings

Vanity Card #1

21 Dec 2011
  • Trăim într-o ţară unde, în prag de Crăciun, oamenii distrug cu toporul îmbrăcămintea contrafăcută în loc să o doneze amărâţilor care nu au ce pune pe ei… Răutate, ignoranţă, nepăsare?

  • Baia Mare este un oraş în care ultima noutate în materie de business-uri este închirierea/ cumpărarea spaţiului, renovarea acestuia în timp record, mobilarea acestuia şi apoi dispariţia înainte de a se deschide. Caz concret: lanţul Mic.ro – sau, mai potrivit, (Ni)Mic.ro –, dar şi Bucătăria lui Sarah – mâncare tradiţională românească (sic!).
Publicat în Life
Rămăsesem datoare cu un articol final referitor la ediţia 2011 a concursului SuperBlog, pe care l-am tot amânat deoarece blogul meu a îmbrăcat haine de iarnă şi a trebuit să-l optimizez.

Pe 10 decembrie a avut loc Gala de premiere a concurenţilor, găzduită de NH Bucharest, Gală pe care am urmări-o de acasă, live, pe RadioLynx, în timp ce schimbam impresii online, via conferinţă Yahoo! Messenger cu Iulia (clasată pe locul 12 în SuperBlog) şi Nora (clasată pe locul 30 în SuperBlog), dar şi pe grupul SuperBlog de pe Facebook.
Publicat în Others
Pagina 1 din 2

About me


"I'm a saint and I'm a sinner / I'm a loser, I'm a winner / I am steady and unstable / I'm young, but I am able" Jessica Andrews - Who I Am

Twitter feed

Comentarii noi