LexaVerzes - Articole filtrate după dată: Ianuarie 2012
Campania vALLuntarDe pe blogul lui Chinezu am aflat de o iniţiativă foarte faină a celor de la Editura ALL – vALLuntar, o campanie online prin care se   promovează lectura şi voluntariatul.

Atenţie, bloggeri cu pasiune pentru lectură! vALLuntar se adresează vouă; prin participare, puneţi şi voi umărul la fapte bune!

Ce este vALLuntar?

"
Este o campanie online prin care noi, Grupul Editorial ALL, ne propunem să încurajăm lectura şi voluntariatul. O echipă de angajaţi ALL va face voluntariat în schimbul… lecturii.

În perioada 24 ianuarie – 16 martie noi punem gratuit la dispoziţia bloggerilor orice carte de pe www.all.ro. Ei trebuie să o citească şi să îşi scrie părerea despre carte pe blogul personal. Fiecare recenzie valorează 15 minute de voluntariat ce va fi realizat de către echipa ALL pentru un centru ales de bloggeri. Fiecare comentariu referitor la carte sau la campanie, dat la postul cu recenzia, adaugă încă 3 minute de lucru."
Publicat în Others

Vanity Card #2

25 Ian 2012
  • Deszăpezirea - cel mai mare necaz al iernii pentru românul secolului 21.
  • Rămânând tot la secolul 21, cred că oamenii devin tot mai leneşi, pe măsură ce trece timpul. Nu vor să muncească, nu vor să se (auto)educe, dar vor să stea acasă şi să şi primească bani pentru asta.
  • In sfârşit luăm şi ceva bun de la occidentali: "Occupy Wall Street" s-a transformat în "Ocupaţi Piaţa Universităţii". Noi suntem cei 99%!
  • E curios cum în anul de graţie 2012 unii nu s-au prins cum e cu mesajele spam, de genul "pentru fiecare mail trimis, Yahoo si AOL donează xyz bani"...
  • Auzisem la ştiri, într-o seară, despre o persoană lovită mortal de o maşină a cărei şofer - neidentificat - fugise de la locul accidentului. Păi cum aşa? Nu există camere de supraveghere a traficului pe stâlpi? Nu-i nimic: vine criminalistul, ia probe biologice de la locul accidentului, ia măsurătorile caucicurilor imprimate pe asfalt - forma, modelul, circumferinţa -, compară vopseaua maşinii - care cu siguranţă s-a transferat pe corpul victimei în urma impactului -, introduce datele în computer şi... Never mind, suntem în România!
Publicat în Life
Fiecare din noi avem câteva melodii ce ne ridică moralul. Dar care sunt oare piesele potrivite atunci când conducem sau călătorim cu maşina?

Eu nu conduc, însă pentru un road trip, fie el şi scurt, îmi place să ascult piese ritmate, cu upbeat, care mă pot face să cred că mă aflu pe bancheta unui Cadillac Coupe de Ville chiar şi într-un Trabant.

Prin urmare, nu plec la drum fără:

Chesney Hawkes – "The One and Only"
Kenny Loggins – "Footloose"
Bryan Adams – "Summer of ’69"

Publicat în Life
Continui seria guest post-urilor cu articolul trimis de organizatorul SuperBlog, SwissPlan.biz, reprezentat de Claudia Pătraşcu şi Albert Budică. Mulţumesc, SwissPlan!

BILANTUL SUPERBLOG 2011


La finalul anului (literalmente) tragem concluziile pentru 2011. Inclusiv pentru SuperBlog 2011, a 4-a ediţie a competiţiei de blogging creativ pe care o organizam, încă din 2008, în parteneriat cu PCNews. Am petrecut iar două luni de superblogging, de inspiraţie şi transpiraţie, de efort creativ şi aşteptări, de emoţii şi surprize. Cum era de aşteptat, competiţia ne-a oferit satisfacţii, dar şi dezamăgiri. Per total, însă, am primit lecţii de viaţă din care toţi avem de învăţat. Să le luam, însă, pe rând:
Publicat în Others
Deschid şirul articolelor din 2012 cu un guest post aparţinând lui Robin Molnar, câştigătorul locului 1 la competiţia SuperBlog 2011, unde a participat cu blogul www.robintel.ro. Mulţumesc, Robin!

"
BLOGURILE CREEAZĂ COMUNITATE PENTRU COMUNITATE"

Privind retrospectiv, SuperBlog 2011 a fost cel mai interesant și cel mai dur concurs din blogosfera românească în 2011, constituindu-se ca o arenă de luptă civilizată a ideilor, orgoliilor și oportunităților, închegând o comunitate pestriță și, în general, prietenoasă, deschisă și civilizată și, cu mândrie, pot spune că mă consider parte a acestei blogosfere civilizate, unite în pasiunea pentru scris, descris sau comunicat.
Publicat în Others

About me


"I'm a saint and I'm a sinner / I'm a loser, I'm a winner / I am steady and unstable / I'm young, but I am able" Jessica Andrews - Who I Am

Twitter feed

Comentarii noi