LexaVerzes - Articole filtrate după dată: Martie 2013
Mereu am fost de părere că lecturile obligatorii la Limba şi Literatura Română, adresate copiilor de şcoală generală şi liceu, sunt cel puţin sinistre. Nu pricep de ce se aleg, pentru studiu, scrierile cronicarilor Grigore Ureche şi Miron Costin, sau nuvele / romane întunecate, cenuşii, reci ca: "Baltagul" (Mihail Sadoveanu), "Moara cu noroc" (Ioan Slavici), "Pădurea spânzuraţilor" (Liviu Rebreanu), "Ion" (Liviu Rebreanu), care sunt uneori mult peste înţelegerea tinerilor şi care nu fac altceva decât să-i îndepărteze de la cititul pentru plăcere şi pentru suflet.
Publicat în Life
Spring SuperBlog 2013
Între 1 şi 31 martie se desfăşoară, în premieră, prima ediţie a SuperBlogului de primăvară, care se adresează, în mod special, femeilor, dar care nu exclude participarea celuilalt gen în competiţie.

În calitate de partener media al concursului, vă invit să urmăriţi cu încredere această competiţie, pentru că temele vor fi pe cât de interesante, pe atât de creative. Şi pot să confirm că România nu duce deloc lipsă de bloggeri(ţe) cu imaginaţie, ba din contră!
Publicat în Others

About me


"I'm a saint and I'm a sinner / I'm a loser, I'm a winner / I am steady and unstable / I'm young, but I am able" Jessica Andrews - Who I Am

Twitter feed

Comentarii noi