Luni, 20 Decembrie 2010 00:48

2011 pentru Lexa şi CharmBracelet

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Am avut un an încărcat, mai ales din punct de vedere blog-istic (sau blogăristic?). Am participat la două concursuri naţionale de blogging, clasându-mă între finalişti de fiecare dată. Chiar dacă vouă nu vi se pare ceva interesant, adunând articolele din cele două competiţii care au avut loc în blogosferă, rezultă suma de 51 de articole (ultimele 44 în decurs de două luni), ceea ce nu e puţin, ba din contră.

Pentru a face faţă ritmului impus de competiţii, a trebuit să fac unele compromisuri, adică să mă dedic mult mai mult subiectelor din cadrul concursurilor decât altor subiecte de interes general care ar fi putut fi publicate pe blog în acest interval... Dar totul a fost cu folos, şi v-aţi dat seama de asta citindu-mi articolele trecute.
Într-adevăr, a fost un an "ultra-supra-mega încărcat şi plin de realizări", după cum menţionează Vlad Olteanu, care mă întreabă, printr-o leapşă prietenească, dacă voi rezista ritmului alert şi în 2011.

Nu ştiu ce îmi va aduce anul viitor (care sună atât de futuristic: 2-0-1-1). Competiţiile de blogging mi-au adus o oarecare notorietate, însă nu reprezintă totul pentru mine, ca blogger. Vreau să mă ocup puţin mai mult de partea de SEO. Posed foarte puţine cunoştinţe în domeniu, de aceea doresc să aprofundez partea aceasta de marketing a blogului, poate şi de partea de monetizare, însă fără un page rank crescut (al meu a scăzut de la 3 la 2 din cauza link-urilor generate către alte site-uri în cadrul SuperBlog) şi fără publicitate, nu prea pot să am pretenţii financiare.

2011 e o necunoscută. M-aş bucura să am un loc de muncă stabil pentru a gândi în alţi parametri şi pentru a vedea lumea prin prisma angajatului care munceşte 8 ore pe zi şi care are posibilitatea să se gândească la viitor cu ceva mai mult optimism.

Leapşa mea merge mai departe către Iulia Mihai, pe care doresc să o întreb ce aşteaptă de la blogul ei în anul ce stă să înceapă, dacă mai are de gând să câştige vreo competie de blogging (a luat cireaşa de pe tort la BlogWars) şi cam de câte ori îşi va mai schimba numele blogului (de la Keltoi Land la Omlette du Fromage la...)? şi către Manuel, de la care ţin neapărat să aflu dacă faptul că a câştigat SuperBlog 2010 i-a schimbat viaţa în termeni „palpabili”, adică dacă a avut rezultate imediate (pozitive sau negative) de pe urma clasării pe primul loc.
Citit 990 ori

Autor

Lexa Verzes

Public Relations Specialist in European Union-funded projects. (Also a dreamer, writer; music lover; radio lover; movies lover.)

Comentarii   

Permalink 0 Manuel
Eheee, am urmarit leapsa asta inca de cand a plecat de la bobby voicu. Nici nu iti vine a crede, dar cred ca au trecut mai bine de 30 si ceva de bloguri de cand Bobby i-a dat drumul. Parca stiam ca va ajunge la mine... Am multe planuri pentru 2011, dar asta in articolul ce va urma zilele astea. Multumesc. :D
20-12-2010 01:05 Răspunde Răspunde cu citat Citat
Permalink 0 Tweets that mention 2011 pentru Lexa si CharmBracelet | CharmBracelet -- Topsy.com
[...] This post was mentioned on Twitter by Cheta Manuel. Cheta Manuel said: RT @Lexadee: Pe blog: 2011 pentru Lexa si CharmBracelet http://tinyurl.com/2uao69m [...]
20-12-2010 01:39 Răspunde Răspunde cu citat Citat
Permalink 0 Trexel
page rank-ul nu mai are asa o mare importanta, nu-ti pierde vremea cu el
20-12-2010 02:59 Răspunde Răspunde cu citat Citat
Permalink 0 admin
@Trexel: Tot ce e posibil, insa rank-ul 2 nu ma multumeste si vreau neaparat sa-l aduc macar la 4. :)
20-12-2010 17:00 Răspunde Răspunde cu citat Citat
Permalink 0 Blogul meu în 2011 « Tehnologie și optimism. Blogul.
[...] meu în 2011 Am primit o leapșă de la Lexa și era și vremea să mă achit. Prin mândra blogosferă circulă din când în când câte o [...]
22-12-2010 18:59 Răspunde Răspunde cu citat Citat
Permalink 0 Mihai
Te asteapta o leapsa la mine pe blog ;)
27-12-2010 13:42 Răspunde Răspunde cu citat Citat
Permalink 0 Iulia Mihai
Good point :P Dar, sa stii ca nu am schimbat decat o data numele :D
Maine o onorez. Hugs!
04-01-2011 03:23 Răspunde Răspunde cu citat Citat

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

About me


"I'm a saint and I'm a sinner / I'm a loser, I'm a winner / I am steady and unstable / I'm young, but I am able" Jessica Andrews - Who I Am

Twitter feed

Comentarii noi