Luni, 29 Iunie 2009 00:43

Anunț dubios

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
 

 

Scrutand piata muncii in cautare de job, am dat peste mirobolantul anunt postat pe site-ul emaramures. Nu stiu daca voua va inspira incredere, insa mie cu siguranta (sic!) nu.

Reiau textul anuntului: "ANGAJEJ SECRETARA . CUNOSTINTE MINIME PC ASPECT FIZIC PLACUT ..E MAIL Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. TRIMITE TI POZA CU DATELE PERSONALE .SALARIU MOTIVANT"

Pe langa faptul ca este un anunt total neprofesionist - asezarea in pagina, greselile de ortografie, discriminarea ("aspect fizic placut", anyone?), adresa de e-mail care, dupa nume, pare a fi a unui adolescent hormonal de 15 ani - nu se cere nici macar un CV, ci poza si datele personale. Apropo, pentru o slujba de secretara, ce inseamna "cunostinte minime PC"? Pornirea si oprirea computerului? Sau in ziua de azi nu mai e important ca o secretara sa stie sa lucreze in Office, sa vorbeasca limba engleza, sa aiba people skills (comunicativa, sociabila etc.), ci doar sa se fataie de colo-colo in fustite mini pentru un "salariu motivant"? Anuntul imi suna mai mult ca fiind al unei agentii ce recruteaza dame de companie sau o farsa a unui teenager cu probleme si prea mult timp liber, caci cu siguranta o firma ca si Tophause SRL (observati greseala de scriere - e "hause" nu "house"), in caz ca exista aceasta firma, nu ar indrazni sa publice asa ceva. Sau ma insel?

Citit 705 ori

Autor

Lexa Verzes

Public Relations Specialist in European Union-funded projects. (Also a dreamer, writer; music lover; radio lover; movies lover.)

Comentarii   

Permalink 0 Dan
Eu zic sa aplici de pe adresa ... :D
01-07-2009 15:29 Răspunde Răspunde cu citat Citat
Permalink 0 Lexa Verzes
@Dan =))
01-07-2009 15:31 Răspunde Răspunde cu citat Citat

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

About me


"I'm a saint and I'm a sinner / I'm a loser, I'm a winner / I am steady and unstable / I'm young, but I am able" Jessica Andrews - Who I Am

Twitter feed

Comentarii noi