Duminică, 11 Martie 2012 23:08

Aventuri în Hypermarket

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Cu siguranţă cineva a mai folosit acest titlu la un articol asemănător. Pentru că e imposibil să nu mergi într-un hypermaket/ supermarket şi să te simţi ca Alice in Wonderland (mai pe româneşte, Alice în Ţara Minunilor).

Datorită multitudinii de produse cu care eşti bombardat la fiecare culoar, colţ şi mijloc de magazin (ba chiar şi la casă!), niciodată, dar niciodată nu vei merge acasă doar cu produsele de pe lista de cumpărături pe care o ai în buzunar sau în telefon.
Nu contează că punctul culminant al aventurii în hypermarket este raionul de sampling-uri (unde îţi vine să scuipi mostra de băutură răcoritoare pe care tocmai ai dat-o pe gât pentru că are gust de medicament) sau că ai ajuns acolo doar pentru că ai văzut în catalogul de prezentare oferta la şosetele pe care le doreai de atâta vreme, te vei întâlni cu neprevăzutul; pe raft vei găsi numai eticheta produsului pentru care ai venit în mod special, ori produsul va fi atât de prăfuit încât nu-l vei putea atinge fără să te transformi într-un Monk instant, ori, invariabil, produsul se va afla cocoţat suuuus de tot, pe ultimul raft, cât mai în spate.

De câte ori, scanând rafturile în căutare de oferte bune, nu ţi-ai dorit abonament la un newsletter electronic care să te anunţe când salamul Victoria sau suportul de telecomenzi sunt la preţ redus? De câte ori nu ţi-ai dorit să existe, ca în alte locuri civilizate, o casă de marcat expres pentru cei care au în coş „10 produse sau mai puţin”? De câte ori nu te-ai rugat la Autoritatea Supremă care Guvernează Legile Fizice şi Improbabile ale Super/Hypermaketurilor să simplifice lucrurile pentru ca aventura ta în magazin să semene mai mult cu Disneyland şi nu cu Casa Groazei?

Later edit: Articolul meu a fost preluat de către cei de la ZiarMM.ro, prin urmare, îl puteţi găsi aici.
Citit 860 ori

Autor

Lexa Verzes

Public Relations Specialist in European Union-funded projects. (Also a dreamer, writer; music lover; radio lover; movies lover.)

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

About me


"I'm a saint and I'm a sinner / I'm a loser, I'm a winner / I am steady and unstable / I'm young, but I am able" Jessica Andrews - Who I Am

Twitter feed

Comentarii noi