Duminică, 28 Iunie 2009 18:57

BACKSTREET BOYS în ROMÂNIA

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
 
UPDATE: BACKSTREET BOYS NU VIN IN ROMANIA! DATA PUBLICATA PE LISTA TARILOR INCLUSE IN TURNEU A FOST O GRESEALA. IMI PARE RAU PENTRU TOTI CEI CARE AU ASTEPTAT UN CONCERT BSB. SE PARE CA [NOI, FANII] NU SUNTEM DESTUL DE IMPORTANTI CA SA CONTAM PE HARTA [MUZICALA A] LUMII SAU MACAR A EUROPEI.

[Am asteptat 14 ani vestea urmatoare, iar acum poate ca este prea tarziu (nu mai sunt 5). Conform blogului oficial al celor din Backstreet Boys, formatia americana va concerta, in sfarsit, in Romania! Concertul va face parte din turneul european This is Us, si va avea loc pe 28 noiembrie 2009, Bucuresti. Slabe sanse sa merg la concert - desi imi doresc de foarte multa vreme acest lucru -, din lipsa de mijloace financiare si logistice.

Insa pentru fanii din sud (+ cei de prin restul tarii) care mai stiu si altceva in afara de manele, concertul va fi un recital de o calitate extraordinara in ceea ce priveste coregrafia si mai ales prestatiile vocala live ale lui AJ McLean, Brian Littrell, Howie Dorough si Nick Carter.

 
(Voi reveni cu informatii pe masura ce ne vom apropia de data sustinerii concertului.)]

 

Citit 776 ori

Autor

Lexa Verzes

Public Relations Specialist in European Union-funded projects. (Also a dreamer, writer; music lover; radio lover; movies lover.)

Comentarii   

Permalink 0 Mike
Deci pana la urma la Bucuresti vin? Ca initial scrisesera doar Romania :D

Joaca la loto, Lexa draga, poate poate :D
29-06-2009 23:21 Răspunde Răspunde cu citat Citat

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

About me


"I'm a saint and I'm a sinner / I'm a loser, I'm a winner / I am steady and unstable / I'm young, but I am able" Jessica Andrews - Who I Am

Twitter feed

Comentarii noi