Duminică, 18 Martie 2012 22:02

Blogosfera (ne)cunoscută

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Stăm şi ne "ascundem" după monitoare CRT, LCD şi LED, după laptopuri, netbook-uri, tablete şi smartphone-uri; ne trăim o parte din viaţă citind şi interacţionând cu persoane străine nouă, dar cu care se prea poate să avem multe în comun.

Nu de puţine ori mă amuză replicile celorlalţi la postările de pe bloguri şi reţele sociale. Am ocazia de a întâlni, chiar dacă virtual deocamdată, persoane din diverse medii sociale şi profesionale, care fac diferenţa între o zi banală şi una deosebită, datorită subiectelor pe care le abordează.
Mi-i închipui pe cei de la TVdece având un bol mare, din sticlă, plin cu bileţele pe care sunt scrise subiecte haioase, care îşi aşteaptă rândul să fie disecate, dezbătute, dezbrăcate şi îmbrăcate în modul caracteristic lui Florica şi Zicu.

Sau pe ’mnealui, stând în spatele unui birou în stil baroc, în penumbră, având cupa de cognac nobil alături, postând câte o replică inteligentă pe Facebook sau scriindu-şi pe blogul personal părerile de om cu experienţă.

Iulia Kelt înnoindu-şi mereu lista cu filme, scriind asemenea unui justiţiar despre neplăcerile întâlnite într-o societate care, deşi se află fizic în secolul 21, psihic e aruncată undeva într-o lume apropiată mai degrabă de Evul Mediu; dorindu-şi câteva clipe într-un cinematograf părăsit, unde să urmărească filme cu Garbo şi Hayworth...

Suntem diferiţi, însă fiecare din noi face parte din blogosfera universală, unde gândurile se întâlnesc, se ciocnesc şi se unesc; uneori scriem raţional, alteori pasional, dar e important că scriem şi că interacţionăm unii cu alţii pentru a contribui la conţinuturi new media de calitate.
Citit 1084 ori

Autor

Lexa Verzes

Public Relations Specialist in European Union-funded projects. (Also a dreamer, writer; music lover; radio lover; movies lover.)

Comentarii   

Permalink 0 Iulia Kelt
Îți mulțumesc pentru mențiune, Lexa! :) M-ai descris destul de bine! :)
18-03-2012 22:53 Răspunde Răspunde cu citat Citat
Permalink 0 admin
Iulia - mereu aproape de mine, macar la nivel ideatic. Printre persoanele pe care le respect in blogosfera. Nu stii de cate ori citesc dimineata o postare de-a ta - fie ca se refera la nazbatiile vecinilor, ale lui Ozzy sau trece in revista o situatie hilara - si imi confera o stare pozitiva.
18-03-2012 23:22 Răspunde Răspunde cu citat Citat
Permalink 0 'mnealui
Biroul e unul obisnuit, cognacul nobil e de cele mai multe ori bere, parerile nu-s chiar cele mai inteligente, experienta si penumbra parca ar cam fi de acolo...
Multumesc frumos.
19-03-2012 01:02 Răspunde Răspunde cu citat Citat
Permalink 0 admin
@'mnealui: Şi uite aşa se dărâmă mitul! :)
19-03-2012 12:30 Răspunde Răspunde cu citat Citat
Permalink 0 carmen
RE: Blogosfera (ne)cunoscuta
Se pare, ca, chiar te ascunzi dupa monitor, cineva este mult prea istet si te descopera. Bravooo! Imi place.
23-03-2012 20:45 Răspunde Răspunde cu citat Citat
Permalink 0 admin
@carmen: Multumesc. Stii cum e, cautam acel ceva si dam peste comori chiar si pe Internet. Te mai astept la mine pe blog!
23-03-2012 21:37 Răspunde Răspunde cu citat Citat

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

About me


"I'm a saint and I'm a sinner / I'm a loser, I'm a winner / I am steady and unstable / I'm young, but I am able" Jessica Andrews - Who I Am

Twitter feed

Comentarii noi