Sâmbătă, 05 Februarie 2011 17:51

Cele patru Legi ale Spiritualităţii în India

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Am primit pe e-mail un mesaj cel puțin interesant, care circulă de ceva vreme pe Internet. Este vorba despre cele 4 Legi ale Spiritualității în India:

- Prima Lege: "Persoanele pe care le întâlnești sunt  persoanele potrivite". Cu alte cuvinte, nimeni nu intră în viaţa noastră din întâmplare; toate persoanele cu care interacţionăm se află alături de noi cu un motiv, acela de a ne ajuta să învăţăm lecţiile de viaţă care apar şi să continuăm drumul personal. 

- A doua Lege: "Ceea ce ni se întâmplă este singurul lucru care ni se putea întâmpla". Nimic, absolut nimic din ceea ce se produce în viaţa noastră nu ar fi putut să se întâmple în alt mod (nici măcar detaliul cel mai nesemnificativ). Nu există "dacă aş fi făcut cutare lucru… s-ar fi produs alt cutare lucru…" NU. Toate şi fiecare în parte dintre situaţiile care se produc sunt perfecte, deşi mintea şi egoul nostru nu le acceptă.
- A treia Lege: "Orice moment în care se începe ceva este momentul corect". Totul începe în momentul potrivit, nici înainte, nici după; când suntem pregătiţi pentru ca un lucru nou să apară în viaţa noastră, exact atunci apare (începe).

- A patra Lege: "Când ceva se termină, se termină". Daca ceva a luat sfârşit în viaţa noastră, este pentru propria noastră evoluţie, deci cel mai bine este să închidem capitolul şi să mergem înainte îmbogăţiţi cu acea experiență.

Cred ca nu este întâmplător că citești aceste rânduri acum; acest text ajunge la tine azi pentru că eşti pregătit(ă) să înţelegi că "un fulg de zăpadă nu cade niciodată în locul greşit". 

Întotdeauna am fost de părere că fiecare persoană pe care o întâlnim și fiecare lucru pe care îl vedem, simțim sau întreprindem lasă o urmă în sufletul nostru, este parte a experienței de viață care se cumulează o dată cu trecerea anilor. Sunt de acord că nimic nu este la voia întâmplării, totul face parte din planul universal.
Citit 872 ori

Autor

Lexa Verzes

Public Relations Specialist in European Union-funded projects. (Also a dreamer, writer; music lover; radio lover; movies lover.)

Comentarii   

Permalink 0 Iulia Mihai
Imi seamana a legile lui Murphy, dar mai cosmetizate! :D Oricum, mare adevar.
06-02-2011 12:58 Răspunde Răspunde cu citat Citat
Permalink 0 admin
@Iulia: Conform unei anumite teorii filosofice, haosul din Univers este un haos ordonat, nimic nu e la voia intamplarii.
06-02-2011 15:06 Răspunde Răspunde cu citat Citat
Permalink 0 Manuel
Eu cred ca au dreptate legile astea ale indienilor. Interesante chiar :D
08-02-2011 20:12 Răspunde Răspunde cu citat Citat
Permalink 0 Iulia Mihai
Pai, clar ca da.
08-02-2011 22:13 Răspunde Răspunde cu citat Citat

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

About me


"I'm a saint and I'm a sinner / I'm a loser, I'm a winner / I am steady and unstable / I'm young, but I am able" Jessica Andrews - Who I Am

Twitter feed

Comentarii noi