Duminică, 16 Noiembrie 2014 13:24

Despre alegeri (2)

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Eu sper să nu se repete situaţia de la alegerile trecute: seara Geoană preşedinte, dimineaţa Băsescu. Am văzut că se încearcă pe anumite posturi TV să se spună ca ACL-ul i-a trimis pe oameni pe străzi. Nu domnule, nu ACL-ul, ci jegul de guvernanţi din 1990 şi până azi i-a trimis pe oameni pe străzi! Nu toţi oamenii sunt nişte slugi care sunt puse de partid să scandeze! Au ieşit în stradă pentru DREPTUL DEMOCRATIC DE A VOTA. DE A VOTA, ÎN EUROPA 2014! Un drept care în ROMANIA COMUNISTĂ nu se respectă!!!
A, şi încă o chestie, se pare, nesesizată de nimeni: de ce şi-a utilizat Victor Ponta, în campania electorală, prerogativele de prim-ministru?! Nu era interzis? Să promită câţiva leuţi la pensie, o mărire de salariu la profesori, restanţe plătite la alte categorii de bugetari etc.?!
Citit 749 ori

Autor

Lexa Verzes

Public Relations Specialist in European Union-funded projects. (Also a dreamer, writer; music lover; radio lover; movies lover.)

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

About me


"I'm a saint and I'm a sinner / I'm a loser, I'm a winner / I am steady and unstable / I'm young, but I am able" Jessica Andrews - Who I Am

Twitter feed

Comentarii noi