Marți, 06 Decembrie 2016 07:31

In Omnia Paratus

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
E atât de firesc ca la finalul unei întâlniri mai mult decât plăcute – în care râdem, ne spunem ofurile sau ne prostim cu întâmplări din cotidianul băimărean şi nu numai –, eu şi prietenele mele să abordăm subiecte serioase.
Dacă după-amiaza noastră, petrecută de obicei într-un local din urbe până când se lasă amurgul ori poate chiar întunericul, abundă în trivialităţi, atunci musai ca în loc de „bun rămas” să zăbovim încă o jumătate de oră sau chiar o oră în drum/ în maşină, despicând firul în patru. Departe de noi gândul de a flirta cu sociologia, deşi nu ştiu cum se face că uneori ajungem să amintim de teorii economice, Hillary Clinton, drepturile minorităţilor etc.

Şi cum pofta vine discutând, schimbul de păreri, care porneşte de la un fulg de nea, ia forma unui bulgăre de zăpadă, lăsând descoperită de fiecare dată o altă latură cognitivă a persoanelor angrenate în discuţie – un puzzle de completat la următorul pahar de vin… sau mai bine la plecare, atunci când limbile se dezleagă şi minţile cugetă adânc.
Citit 1148 ori

Autor

Lexa Verzes

Public Relations Specialist in European Union-funded projects. (Also a dreamer, writer; music lover; radio lover; movies lover.)

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

About me


"I'm a saint and I'm a sinner / I'm a loser, I'm a winner / I am steady and unstable / I'm young, but I am able" Jessica Andrews - Who I Am

Twitter feed

Comentarii noi