Sâmbătă, 01 Ianuarie 2011 22:05

La Mulţi Ani!

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
An Nou FericitLa Mulți Ani! Bine v-am regăsit în noul an!

Aceste rânduri trebuiau a fi publicate ieri, în ultima zi a anului, însă datorită unor probleme tehnice, ele vor constitui primul articol din 2011.

Cum a fost 2010? Ne-am îndrăgostit, ne-am despărțit, am devenit părinți, ne-am găsit un loc de muncă sau am rămas șomeri, am pierdut pe cineva drag sau am câștigat un prieten, ne-am mutat în altă țară sau am revenit acasă…  Acum începe un an nou, de care trebuie să profităm din plin.

Pentru mine, 2010 se rezumă la câteva proiecte pe care le-am dus la capăt cu succes. Sper ca 2011 să-mi aducă sănătate și putere de muncă – ceea ce vă doresc și vouă – și… alte câteva lucruri.
În 2010:

  • mi-am făcut noi prieteni, cunoștințe, atât în offline, cât și în online;
  • am descoperit cinci seriale interesante: 24, Castle, Veronica Mars, The Good Wife și Dexter;
  • consider California Gurls de la Katy Perry ca fiind hit-ul anului;
  • cel mai interesant, captivant și plăcut film pe care l-am văzut a fost The Holiday, din 2006;
  • Harry Potter and the Deathly Hallows m-a cam dezamăgit pentru că scenariul nu a acordat destul screentime pentru personajele Severus Snape și Bellatrix Lestrange, interpretate magistral de Alan Rickman și Helena Bonham Carter; pentru că maleficii Lucius Malfoy și Draco Malfoy au decăzut complet, ajungând niște papă-lapte fără pic de autoritate în fața Lordului Voldemort;
  • am avut parte de un Moș Crăciun foarte darnic pe tot parcursul anului, nu doar acum, în decembrie;
  • mi-am schimbat de două ori culoarea părului: de la șaten (natural) la roșu-cupru cu șuvițe blonde, iar apoi la negru intens;
  • mi-ar fi plăcut să fiu mai mult alături de prietenii care au trecut prin clipe grele;
  • aș fi putut lucra la proiectele personale, pe care le-am tot amânat (de cele mai multe ori, din lipsă de timp) până ce s-a terminat anul.

Vă doresc un 2011 de vis!
Citit 901 ori

Autor

Lexa Verzes

Public Relations Specialist in European Union-funded projects. (Also a dreamer, writer; music lover; radio lover; movies lover.)

Comentarii   

Permalink 0 Manuel
Bine ai venit in noul an. Si eu am cateva regrete pa anul treecut, dar sunt foarte multumit de ce a iesit. Va fi anul asta mai atre ca 2010? Ramane de vazut.
01-01-2011 22:23 Răspunde Răspunde cu citat Citat
Permalink 0 admin
Manuel, avem un an intreg in fata noastra pentru a creste si ne perfectiona, in toate aspectele vietii noastre. Mult succes si sper sa te am ca cititor fidel si in 2011!
02-01-2011 00:54 Răspunde Răspunde cu citat Citat

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

About me


"I'm a saint and I'm a sinner / I'm a loser, I'm a winner / I am steady and unstable / I'm young, but I am able" Jessica Andrews - Who I Am

Twitter feed

Comentarii noi