Duminică, 18 Martie 2012 19:57

Leapşa cărţilor

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
A trecut o perioadă de când nu am mai publicat nicio leapşă pe blogul meu. Irina îmi aduce aminte că există şi provocări interesante, de aceea îmi face plăcere să adaug o za lanţului şi să scriu despre o leapşă raţională (denumirea sub care apare publicată pe blogul ei):

Care este ultima carte pe care aţi citit-o (sau pe care o citiţi încă)?  Citesc "Mănâncă, roagă-te, iubeşte", de Elizabeth Gilbert. Am început-o acum ceva vreme, însă între timp s-a interpus campania vALLuntar, şi a trebuit să o las deoparte.
Una dintre ultimele cărţi citite, pe care o recomandaţi? "Istorie trăită", de Hilary Clinton. Stufoasă, interesantă, o bucăţică din istoria americană.

Care este următoarea carte pe vă gândiţi s-o citiţi? "Viaţa mea", de Bill Clinton. Cealaltă variantă a bucăţii din istoria americană. Bonus: Scandalul Monica Lewinsky.

Leapşa o dau mai departe oricui o vrea.
Citit 1019 ori

Autor

Lexa Verzes

Public Relations Specialist in European Union-funded projects. (Also a dreamer, writer; music lover; radio lover; movies lover.)

Comentarii   

Permalink 0 romania
La cat mai multe astfel de articole. Bravo!
26-04-2012 15:07 Răspunde Răspunde cu citat Citat

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

About me


"I'm a saint and I'm a sinner / I'm a loser, I'm a winner / I am steady and unstable / I'm young, but I am able" Jessica Andrews - Who I Am

Twitter feed

Comentarii noi