Marți, 08 Februarie 2011 22:57

Necesităţi contemporane

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Se pare că timpurile actuale mă înghit cu totul… Curând, am să umplu rândurile celor "dați afară" din casă de tehnologie. În toate încăperile sunt întâmpinată de electrocasnice, electronice, cabluri și prelungitoare care prelungesc alte prelungitoare (deh, blocuri construite în comunism, cu prize puține, puse aiurea).

Azi a fost zi de curățenie. După ce am luat fir cu fir și aparat cu aparat de pe masă / birouri și le-am pus deoparte, să pot să mă strecor cu ustensilele de îndepărtat praful și scamele, am ajuns la concluzia că am nevoie de încă un gadget electrocasnic. Un aspirator din acela mic, de mână, cu ajutorul căruia voi avea posibilitatea de a mă furișa printre cabluri și alte asemenea, unde se adună praf mai ceva ca în deșert.
Mă voi simți mai liniștită știindu-mă proprietara unui astfel de aspirator, cu care pot curăța și aspiratorul cel mare, și laptopul, și păianjenii care îmi dau fiori. Pentru că, dacă e să vorbim de praf și locuri dosite, păianjenii sunt un subiect principal. Eu una nu-i suport. Sufăr de arahnofobie – frica irațională de păianjeni – de când mă știu. Chiar dimineață m-am întâlnit cu unul (mic, negru) în casa scărilor și am făcut tooot posibilul să trec cât mai departe de el…

Deci în următoarele zile (săptămâni?) voi studia ofertele de pe piață în materie de mini-aspiratoare, atât în magazinele fizice, cât și cele virtuale. Aveți ceva recomandări referitoare la brand / calitate / multifuncționalitate?
Citit 906 ori

Autor

Lexa Verzes

Public Relations Specialist in European Union-funded projects. (Also a dreamer, writer; music lover; radio lover; movies lover.)

Comentarii   

Permalink 0 irina
cum spunea cineva... suntem sclavii tehnologiei secolului XXI...
09-02-2011 01:45 Răspunde Răspunde cu citat Citat

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

About me


"I'm a saint and I'm a sinner / I'm a loser, I'm a winner / I am steady and unstable / I'm young, but I am able" Jessica Andrews - Who I Am

Twitter feed

Comentarii noi