Duminică, 16 Mai 2010 03:58

Noutăţi despre serialele TV (1)

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

No More "Save the Cheerleader, Save the World"

Show HeroesNBC a anulat, în cele din urmă, serialul Sci-Fi Heroes. Datorită faptului că ratingurile show-ului au scăzut dramatic pe parcursul ultimului sezon, executivii de la NBC au hotarât să lase serialul în moarte clinică. Episodul final al sezonului 4, intitulat "Brave New World" ne prezintă alianțe improbabile, dar și o lume pe cale să accepte adevărul despre "eroi".

O notă personală: Nici măcar îmbogățirea distribuției prin venirea actorului Robert Knepper (Prison Break), care a făcut o treabă excelentă în a portretiza personajul negativ Samuel, nu a reușit să salveze serialul de la un final nemeritat.

Private Practice pierde un personaj important

Primul serial care și-a încheiat sezonul - cu numărul 3 - într-un mod răsunător este Private Practice. În finala care se întinde pe două episoade ("In the Name of Love" și "The End of a Beautiful Friendship") asistăm la relații care se schimbă, prietenii care se încheie, naștere și moarte.
Citit 830 ori

Autor

Lexa Verzes

Public Relations Specialist in European Union-funded projects. (Also a dreamer, writer; music lover; radio lover; movies lover.)

Comentarii   

Permalink 0 Mihai
Eu la niciunul dintr-astea nu ma uit. The Good Wife a fost tare fain si astept sezonul urmator. Astept sa vad de totusi or sa mai apara niste episoade din Lie to me, erau programate pentru final de mai. Curios cum se va termina Neveste Disperate, dar asta voi afla maine :D
16-05-2010 21:58 Răspunde Răspunde cu citat Citat
Permalink 0 admin
@Mihai: Mai urmeaza cateva update-uri la serialele pe care le urmaresc. Fii pe faza, poate iti regasesti preferatele pe acolo!
16-05-2010 22:05 Răspunde Răspunde cu citat Citat
Permalink 0 baimareanul.com
daca as urmari toate serialele care imi plac ar trebui sa-mi dea cineva o viata in plus ca sunt atatea..... dar cum nu-mi ofera nimeni inca 100 de ani in plus nici macar House MD nu am reusit sa vad decat cateva episoade prinse pe la TV. Imi mai plac si Psych, The Big Bang Theoty, Friends(pe care eu abia acum il vad pentru prima data dar pe TV la Pro Cinema), etc, etc, etc...
16-05-2010 23:27 Răspunde Răspunde cu citat Citat
Permalink 0 baimareanul.com
acest comentariu il las doar pentru ca am uitat sa bifez "Notify me of followup comments via e-mail" :))
16-05-2010 23:29 Răspunde Răspunde cu citat Citat
Permalink 0 admin
@baimareanul.com: Sunt atat de multe seriale care merita de urmarit! Dupa cum ai spus, ar mai trebui inca o viata pentru a avea timpul necesar sa ne delectam cu ele. "Friends" e cel mai bun serial de comedie, eu ma reintorc mereu la el, pentru o doza de umor de calitate.
16-05-2010 23:46 Răspunde Răspunde cu citat Citat
Permalink 0 Mihai
Si sa nu uitam ca inca un pic si incep serialele de vara :D Cum ar fi Weeds, Eureka .. :D
16-05-2010 23:53 Răspunde Răspunde cu citat Citat
Permalink 0 Nora Vaum
Eu sunt mare fana House MD. Azi urmeaza sa vad finalul de sezon Grey's Anatomy. Episodul final din Private Practice a fost cam trist.
21-05-2010 23:24 Răspunde Răspunde cu citat Citat

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

About me


"I'm a saint and I'm a sinner / I'm a loser, I'm a winner / I am steady and unstable / I'm young, but I am able" Jessica Andrews - Who I Am

Twitter feed

Comentarii noi