Duminică, 23 Mai 2010 19:17

Noutăţi despre serialele TV (2)

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Atenţie – SPOILERE!

HouseHouse – a lua sau a nu lua 

Sezonul 6 al serialului House s-a terminat într-o notă mai puţin sumbră decât sezonul anterior. Se pare că lucrurile evoluează într-o direcţie nouă pentru House şi Cuddy, care au avut timp să-şi reevalueze sentimentele, fiind puşi în situaţia de a lucra unul lângă altul în timpul prăbuşirii unei clădiri. Ar fi cazul ca producătorii şi scenariştii să se hotărască asupra destinelor celor două personaje – şase ani de tatonări au fost mai mult decât de ajuns pentru telespectatori! Nu ştim dacă echipa lui House îşi va schimba componenţa, deşi ultimul episod al sezonului, "Help Me", indică faptul că ar fi ceva neînregulă cu unul dintre medici. În plus, Dr. House nu face faţă stresului provocat de amputarea piciorului unui pacient, şi e pe punctul de a-şi alina propria lui durere cu câteva pastile.
Cine pleacă, cine vine?

"Last Tango, Then Paris": Little J(enny) îşi face ieşirea din Upper East Side într-un mod cât se poate de neplăcut. Lucrurile nu stau prea roz nici pentru Dan, căruia Georgina Sparks îi face o surpriză... de proporţii. Despre Serena şi Nate nici nu mai are rost să pomenim. Însă suntem confuzi în legătură cu power-cuplul Blair şi Chuck: s-au despărţit, ori ba? Dacă da, vor mai avea vreo şansă (ţinând cont şi de faptul că Chuck a sfârişt prin a-i fi furate  inelul de logodnă şi poate chiar viaţa...)? Răspunsul la aceste întrebări le vom afla în toamnă, când va începe al 4-lea sezon din Gossip Girl.

CSI, sau echipa care merge până în pânzele albe pentru a găsi "omul rău"

Un an în care echipa CSI (cea din Las Vegas) a urmărit un criminal periculos şi dement, dar foarte abil, poreclit Dr. Jekyll. Sezonul 10 se încheie cu două episoade – "Dr. Who (1)" şi "Meat Jekyll (2)" – în care criminaliştii sunt mai uniţi ca niciodată în efortul de a-l găsi pe adevăratul Dr. Jekyll şi de a pune capăt crimelor sale terifiante; surpriza de la final? Eh, Langston o păţeşte la fel ca şi Chuck din Gossip Girl: va trăi sau nu?

Al 10-lea sezon al show-ului a avut unele probleme de rating la debut, datorită plecării, la finalul sezonului 9, al celui mai important actor din serial, William Petersen. Producătorii au creat o oportunitate pentru ca un alt actor cunoscut, Laurence Fishburne (trilogia Matrix), să preia rolul de mentor al echipei CSI. Se pare că fanii serialului s-au obişnuit cu personajul lui Fishburne, ratingurile au crescut, iar pe noi ne aşteaptă al 11-lea an din cea mai populară dramă criminalistică procedurală.

Schimbări şi un steag american pe fundal

Bones e un serial care în ciuda subiectului morbid pe care îl dezbate în fiecare episod, are o doză bună de umor de calitate: situaţional, dialogal sau de caracter. „The Beginning in the End”, sau cu alte cuvinte, finalul de sezon 6, ne induce în starea de nelinişte interioară a personajelor: atât Booth, cât şi Brennan, simt nevoia unei schimbări în viaţă şi ajung la concluzia că trebuie să ia o pauză de la relaţia lor complicată, care se axează pe muncă în principal. Hodgins îşi shimbă statutul în familia Angelei, iar Daisy alege să petreacă un an făcând săpături şi cercetări arheologice, sacrificându-şi planurile de căsătorie cu Sweets.

Greys AnatomyShonda Rhimes şi cliffhanger-ele perfecte

Pe tot parcursul ultimului episod, alcătuit din 2 părţi – „Sanctuary (1)” şi „Death and All His Friends (2)” am avut impresia că urmăresc CSI, şi nu Grey’s Anatomy. Finalul sezonului 6 are exact doza de şoc care ne face să vrem mai mult, să ne întrebăm ce se va întâmpla cu Meredith şi Derek, Alex şi Lexie, Christina şi Owen, Sloan, Teddy, Bailey, Richard Webber? Îşi vor reveni după cele întâmplate pe holurile spitalului?

Deşi finalul de sezon nu este la fel de emoţionant precum cel anterior, în care echipa de la Seattle Grace, divizată în două, a pierdut un coleg şi un prieten (George O’Malley), în timp ce se străduia să salveze un alt coleg de la moarte (Izzie Stevens), creatorul serialului, Shonda Rhimes, livrează telespectatorilor lacrimi şi emoţii puternice.
Citit 737 ori

Autor

Lexa Verzes

Public Relations Specialist in European Union-funded projects. (Also a dreamer, writer; music lover; radio lover; movies lover.)

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

About me


"I'm a saint and I'm a sinner / I'm a loser, I'm a winner / I am steady and unstable / I'm young, but I am able" Jessica Andrews - Who I Am

Twitter feed

Comentarii noi