Sâmbătă, 23 Mai 2009 02:05

Ploaie și wireless pentru Baia Mare

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

In seara acasta stau acasa; afara ploua cu galeata, ba mai mult, tunetele si fulgerele se insotesc unele pe altele in intreceri olimpiene, de genul "Care dintre noi e mai puternic/ rapid/ infricosator".
Ploua si oarecum nu-mi pasa. Tind sa cred ca nu aceeasi parere o are natura arida, prafuita, insetata de seva norilor. Ploua, si eu am gasit un articol interesant pe CityNews.ro.

Exista un proiect care, daca se va derula conform planului, va face din Baia Mare primul oras wireless din Romania. Asta inseamna ca oricare baimarean va avea acces nelimitat la Internet, avand nevoie doar de un computer sau un alt gadget asemenea - PDA, telefon mobil s.a. Sper ca va veni o zi in care sa pot iesi in parc cu laptopul si sa pierd notiunea timpului scriind vrute si nevrute inspirata de ciripitul pasarelelor, topaitul veveritelor, fosnitul frunzelor si aroma dulce-lipicioasa de vata de zahar... Teotetic vorbind, caci practic nu ma vad carand 3 kilograme de notebook pana in parcul municipal (nu am nici masina, nici bicicleta, ca sa-mi fie mai usor.)

Ideea aceasta e o alternativa excelenta la punctele de hot-spot, si asa putine in Baia Mare, care se gasesc mai ales in localuri/ pub-uri unde, sa fim seriosi, abia exista loc in care sa-mi "protapesc" notebook-ul.

Insa pana una-alta, tin pumnii domnului Csibi Magor, europarlamentar, care este initiatorul acestui proiect inedit si totodata necesar.
Inchei, parafrazand: "Viitorul suna bine!". Chiar si atunci cand ploua.

Citit 676 ori

Autor

Lexa Verzes

Public Relations Specialist in European Union-funded projects. (Also a dreamer, writer; music lover; radio lover; movies lover.)

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

About me


"I'm a saint and I'm a sinner / I'm a loser, I'm a winner / I am steady and unstable / I'm young, but I am able" Jessica Andrews - Who I Am

Twitter feed

Comentarii noi