Miercuri, 21 Decembrie 2011 23:49

Vanity Card #1

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
  • Trăim într-o ţară unde, în prag de Crăciun, oamenii distrug cu toporul îmbrăcămintea contrafăcută în loc să o doneze amărâţilor care nu au ce pune pe ei… Răutate, ignoranţă, nepăsare?

  • Baia Mare este un oraş în care ultima noutate în materie de business-uri este închirierea/ cumpărarea spaţiului, renovarea acestuia în timp record, mobilarea acestuia şi apoi dispariţia înainte de a se deschide. Caz concret: lanţul Mic.ro – sau, mai potrivit, (Ni)Mic.ro –, dar şi Bucătăria lui Sarah – mâncare tradiţională românească (sic!).
  • "New Year’s Eve" – un film de nota 10, cu actori de nota 10, parţial filmat în Times Square, New York, în ajun de An Nou, când faimosul Glob luminos este coborât la miezul nopţii! A fost un mod frumos de a-mi încheia anul; mi-a oferit o infuzie de optimism şi voie bună.
Citit 701 ori

Autor

Lexa Verzes

Public Relations Specialist in European Union-funded projects. (Also a dreamer, writer; music lover; radio lover; movies lover.)

Comentarii   

Permalink 0 Nora Vaum
Trăim într-o țară pe care mă gândeam că aș scoate-o la vânzare dar m-am răzgândit. Aș da-o gratuit cuiva să o administreze.

Bucătăria lui Sarah trebuia să fie la mine în bloc. Poate și-a schimbat doar denumirea... în MC Lunch (sună la fel de românesc dar măcar nu pretinde că e).

New Year's Eve - tre' să îl văd.
22-12-2011 00:15 Răspunde Răspunde cu citat Citat
Permalink 0 admin
Totuşi, eu am o nelămurire... MC Lunch pronunţat ca şi "McDonald's" sau MC Lunch pronunţat "M-C-Lunch"?
22-12-2011 11:41 Răspunde Răspunde cu citat Citat
Permalink 0 Nora Vaum
Habar nu am. Putem întreba.
22-12-2011 11:45 Răspunde Răspunde cu citat Citat
Permalink 0 Ochiu ratiunii
Nora, o tot administreaza cate unii :)) Poate cu vanzarea ne-ar iesi mai bine :)))
Mic.ro este un exemplu mai degraba de cum nu se face... sau de capitalism gen Patriciu, care ne povestea nu demult despre spiritul antreprenorial, uitand sa spuna cum a pornit in afaceri.
In rest, Baia Mare mi s-a parut un oras frumos, dar am fost doar in trecere si nu am petrecut mai mult de o ora acolo.
26-12-2011 01:22 Răspunde Răspunde cu citat Citat

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

About me


"I'm a saint and I'm a sinner / I'm a loser, I'm a winner / I am steady and unstable / I'm young, but I am able" Jessica Andrews - Who I Am

Twitter feed

Comentarii noi