Duminică, 29 Iulie 2018 22:31

Am testat gama AVON TRUE Nutra Effects

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
M-am înscris în Campania AVON de pe BUZZStore într-o seară de vară, în timp ce aşteptam să îşi revină Netflix-ul din starea de perpetuă sacadare. Kit-ul AVON a sosit după doar câteva zile, pe adresa de la birou. Cutia – destul de grea – conţinea cataloage, mostre, flyere, broşuri şi produsele pentru testat. Bineînţeles că mostrele, flyerele şi cataloagele s-au „topit” imediat, graţie colegelor mele, care abia au aşteptat să deschid coletul.
Am testat timp de două săptămâni produsele de la AVON, timp suficient să mă familiarizez cu efectele acestora asupra tenului meu:

AVON Nutra Effects 1
AVON Nutra Effects 2
1. Uleiul de curăţare AVON TRUE Nutra Effects (Miracle Glow Lightweight Cleansing Oil) promite o curăţare în profunzime a tenului. Mi-a plăcut, deoarece a îndepărtat foarte uşor machiajul. Nu pot să îi dau decât 7 puncte din 10, deoarcece mi-a lăsat tenul puţin cam uns după folosire – l-am utilizat atât simplu, aplicat direct pe o dischetă din bumbac, cât şi amestecat cu apă. Probabil că nu este cel mai potrivit pentru tenul meu (mixt spre gras) şi îl recomand spre folosire în anotimpul rece (toamnă/ iarnă), atunci când avem nevoie de extra hidratare.

Ulei de curatare

2. Elixirul pentru ten AVON TRUE Nutra Effects (Active Moisture + Lightweight Facial Oil for All Skin Types) conţine 5 uleiuri preţioase (deşi eu am numărat 6 uleiuri în lista de ingrediente), care îmi lasă tenul hidratat peste noapte. Pentru mine, e suficientă aplicarea a 3-4 picături de ulei pentru acoperirea întregii feţe. Se absoarbe rapid şi nu pătează lenjeria de pat sau hainele. Îi acord 9 puncte din 10, doar pentru că îl găsesc o idee prea lichid pentru un ulei.

Elixir pentru ten 1
Elixir pentru ten 2

3. Crema hrănitoare AVON TRUE Nutra Effects Miracle Glow (Nourishing Oil Cream) este preferata mea din cele trei produse testate. Conţine microcapsule sau microperle cu un complex de uleiuri. Se absoarbe cu rapiditate în piele. Nu îl folosesc neapărat ca bază pentru machiaj, ci ca o cremă hrănitoare pentru zi, însă facilitează aplicarea BB-cream-ului, fondului de ten, a pudrei şi a iluminatorului. Crema merită cu siguranţă 10 puncte din 10 şi este produsul-star din această gamă de produse.

Crema hranitoare 1
Crema hranitoare 2


Un bonus apreciat de mine a fost includerea în pachet a unui set de portfarduri cu design estival, ideale pentru călătorii.

Portfard

A fost a treia campania BUZZStore la care am participat în calitate de tester. Intră şi tu în comunitatea BUZZStore şi testează produsele care ţi se potrivesc!
Citit 1569 ori

Autor

Lexa Verzes

Public Relations Specialist in European Union-funded projects. (Also a dreamer, writer; music lover; radio lover; movies lover.)

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

About me


"I'm a saint and I'm a sinner / I'm a loser, I'm a winner / I am steady and unstable / I'm young, but I am able" Jessica Andrews - Who I Am

Twitter feed

Comentarii noi