Luni, 09 Octombrie 2017 20:43

Fall Nail Trends – Melkior

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Melkior este un brand cosmetic fondat în anul 2010 de către doi francezi – Alexandre Eram şi Eric Jeanmet – care au dorit să lanseze pe piaţă un brand profesional de beauty. Astăzi, Melkior deţine o Şcoală de Make-up şi o Şcoală de Manichiură, iar în portofoliul companiei se regăseşte o gamă largă de produse: de machiaj, de îngrijire, pentru unghii, pentru păr.
Şi pentru că Melkior este o companie care acordă încredere bloggerilor aflaţi la început de drum pe partea de beauty, cei din departamentul de PR au fost drăguţi şi mi-au trimis un pachet care conţine câteva din noutăţile toamnei: Base Coat 9in1 şi Nail Laqueur din colecţia „Storytelling”, în nuanţa Purpur.

Am găsit pe birou pachetul de la Melkior, târziu în noapte, fiind proaspăt ajunsă acasă dintr-un concediu în Sinaia. Primul instinct a fost deschid cutia şi să scriu un articol la rece, însă am acordat o săptămână testării acestor produse. Am pregătit unghia pentru aplicarea Base Coat 9in1, am asteptat în jur de 5 minute pentru a fi sigură că baza este uscată, după care ales două culori pentru a obţine modelul dorit: lacul de unghii Purpur din colecţia „Storytelling” şi un lac de unghii alb. M-am folosit de benzi de unghii cu efect chevron şi o ustensilă (dotting tool) pentru aplicarea bulinelor pe unghii. La final am aplicat un top coat, care în a 6-a zi de purtare a început să crape (dacă nu aş fi aplicat acel top coat, manichiura mea ar fi rezistat cu siguranţă şi în momentele în care scriu articolul de faţă).

Sticluţele sunt ergonomice, cu sistem de auto-curăţare, şi au un capac negru, mat, anti-alunecare. Pensula e lată, pentru o aplicare rapidă.

Base Coat 9in1

Noua bază de unghii Melkior întăreşte, albeşte şi iluminează unghiile. În sticluţă are culoare albă, semi-lăptoasă, cu mici particule strălucitoare, care, odată aplicate pe unghie, sunt insesizabile. Se usucă foarte repede şi, datorită formulei, poate fi folosită atât ca bază protectoare înaintea aplicării lacului de unghii, cât şi singură, pentru a conferi luciu unghiei naturale.

După cum sugerează numele, baza de unghii este un produs de tipul „9 în 1”. Ingredientele conţinute (cheratină, arginină, ulei din arbore de ceai, vitaminele E, C, B5, ulei de migdale şi acid hialuronic) conferă produsului următoarele proprietăţi: Este bază protectoare pentru unghii. Albeşte şi iluminează unghiile. Este o bază nivelantă pentru unghii. Are rolul de a întări unghiile. Accelerează creşterea unghiilor. Se absoarbe foarte repede în unghie. Asigură creşterea aderenţei lacului de unghii. Prelungeşte rezistenţa lacului de unghii. Protejează unghia naturală de pigmentul puternic al lacului de unghii.

Nail Laqueur Storytelling

Melkior a întâmpinat toamna cu lansarea a patru nuanţe în simbioză cu sezonul: Oja lucioasa Magnetic, Oja lucioasa Pacific Blue, Oja lucioasa Trust Me, şi Oja perlata Purpur. Fiecare culoare te îmbie să creezi povestea ta în anotimpul frunzelor căzute.

În pachetul PR am regăsit oja Purpur: o ojă cremoasă, perlată, mov-purpurie. Produsul se aplică foarte uşor pe unghii şi, în cazul meu, a fost suficient un singur strat pentru a obţine opacitatea dorită. Se usucă în câteva minute şi rezistă pe unghii intactă cel puţin o săptămână.

Culoarea îmi place în mod deosebit şi o voi purta simplu, sau în combinaţie cu alte culori, pe tot parcursul toamnei. Mă voi gândi la un model cu tematică de iarnă, în care să integrez această ojă.

Pe pagina oficială a brandului Melkior se găsesc o varietate de lacuri de unghii, precum şi alte produse pe care abia aştept să le încerc!
Citit 1099 ori

Autor

Lexa Verzes

Public Relations Specialist in European Union-funded projects. (Also a dreamer, writer; music lover; radio lover; movies lover.)

Galerie de imagini

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

About me


"I'm a saint and I'm a sinner / I'm a loser, I'm a winner / I am steady and unstable / I'm young, but I am able" Jessica Andrews - Who I Am

Twitter feed

Comentarii noi