Duminică, 09 Decembrie 2012 19:33

Gama Gerovital Pure de la FARMEC

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
GerovitalPure
Spre finalul verii, compania autohtonă Farmec a iniţiat o campanie naţională de testare a noii game de produse Gerovital Pure.

Cei de la Farmec au fost drăguţi şi mi-au trimis un pachet cu bunătăţi: un săpun lichid hidratant, cu glicerină, şi câteva mostre de creme, toate din gama amintită mai sus.
Săpunul e minunat – sub forma unei spume albastre, are o textură uşoară, aerată şi foarte plăcut mirositor, curăţă în profunzime pielea. După ce s-a terminat cel primit de la Farmec, am continuat să cumpăr săpunul (deoarece nu conţine parabeni şi este testat dermatologic - deci protejează pielea), din supermarketurile în care îmi fac de obicei aprovizionarea lunară pentru casă. Mă bucur să găsesc produse româneşti în magazinele în care importurile reprezintă 70-80 la sută din ofertă.


GerovitalPureMostrele-cremă le-am folosit atât eu, cât şi mama, şi ne declarăm absolut încântate de rezultat!

Mulţumim, Farmec, pentru că mi-aţi dat ocazia de a testa şi a ne familiariza cu gama Gerovital Pure!
Citit 1193 ori

Autor

Lexa Verzes

Public Relations Specialist in European Union-funded projects. (Also a dreamer, writer; music lover; radio lover; movies lover.)

Comentarii   

Permalink 0 Nora Vaum
RE: Gama Gerovital Pure de la FARMEC
Ma tenteaza si pe mine sapunul acela.
09-12-2012 23:18 Răspunde Răspunde cu citat Citat

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

About me


"I'm a saint and I'm a sinner / I'm a loser, I'm a winner / I am steady and unstable / I'm young, but I am able" Jessica Andrews - Who I Am

Twitter feed

Comentarii noi