Duminică, 11 Februarie 2018 18:39

Melkior lanseaza Ultrashine Lipgloss

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Am primit spre testare un produs pentru buze marca Melkior, pe care brandul îl lansează pe 13 februarie 2018. Ultrashine Lipgloss în nuanţa Sirena – un mov deschis, liliachiu – este în tendinţe cu noua culoare a anului aleasă de Pantone, şi anume Ultra Violet.
Lip gloss-ul are o consistenţă concentrată, find îmbogăţit cu particule metalice şi având o formulă care se întinde uşor, datorită aplicatorului ergonomic. Textura gloss-ului poate fi uşor deranjantă pentru cineva care nu poartă glitter pe buze, însă pentru mine nu reprezintă un inconvenient.Pentru un look natural şi tineresc am folosit lip gloss-ul peste buzele curate, nude. Deasupra altor produse specifice (ruj lichid care se usucă mat, ruj cu formulă clasică şi creion de buze mat), glossul conferă o strălucire metalică şi transformă machiajul din casual în glam.

Are o rezistenţă medie; deşi rămâne pe buze în urma consumului unei ceşti de cafea, acesta trebuie reaplicat după pauza de masă.

Recomand folosirea lui pentru efectul ultrashine şi pentru hidratare.
Citit 1243 ori

Autor

Lexa Verzes

Public Relations Specialist in European Union-funded projects. (Also a dreamer, writer; music lover; radio lover; movies lover.)

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

About me


"I'm a saint and I'm a sinner / I'm a loser, I'm a winner / I am steady and unstable / I'm young, but I am able" Jessica Andrews - Who I Am

Twitter feed

Comentarii noi