Luni, 27 Martie 2017 08:33

Primavara in machiaj – Infaillible Blush Paint de la L’Oreal

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Suntem la finalul lunii martie, şi odată cu intrarea în sezonul de primăvară, machiajul începe să devină din ce în ce mai colorat. Am făcut şi eu schimbarea, şi de la tonurile foarte pale, aproape reci, argintii, cu tentă de albastru, alb şi gri, am trecut la o paletă cromatică pastel.
Colecţia personală de machiaj s-a mărit cu paleta de farduri de obraz L’Oréal Infaillible Blush Paint (Longwear High-Intensity Palette) – paletă concepută pentru purtare îndelungată, cu subtonuri roz. De fiecare dată când deschid paleta, un miros dulce, de bomboane, acaparează „masa de machiaj” (adică biroul). Mirosul nu mă deranjează, însă poate fi un inconvenient pentru o persoană cu pielea sensibilă sau care preferă machiaj inodor.

Cele cinci culori au câte două grame fiecare, cantitate suficientă de produs pentru a inspira un look nou zilnic. Nuanţele care se regăsesc în acest set sunt, de la stânga la dreapta:
  • Ballet Dream – roz pal, satinat
  • Despinkable Me – piersică strălucitoare, cu particule mărunte şi discrete de sclipici
  • Peony Rose – o nuanţă de roz cu intensitate medie, mai puţin satinat decât Ballet Dream
  • Fuchsia Afterhours – probabil cea mai mată culoare din paletă, roz aprins (fucsia)
  • Flamingo Dance – roz-portocaliu al păsărilor flamingo (de unde şi numele), în care regăsim aceleaşi particule mărunte de sclipici.

Calitate: Formula blush-urilor: o pudră standard, nici prea prăfoasă, nici prea cremoasă. Culorile se pot intensifica în funcţie de machiajul dorit. Rezistă cel puţin 8 ore pe faţă, fără bază de machiaj. Cu bază de machiaj (în prezent folosesc Infallible Mattifying Base de la L’Oréal) rezistenţa se măreşte la 12 ore.

Încă nu am folosit aceste farduri de obraz pe post de farduri de pleoape, însă am să fac un test de curiozitate, deoarece nuanţele sunt potrivite pentru anotimpul bobocilor.

Justificarea alegerii acestui brand: Compania L’Oréal beneficiază de încrederea mea; nu m-a dezamăgit niciodată. Raportul calitate-preţ este mai mult decât decent, şi pentru un brand care se adresează unui spectru larg de categorii sociale, produsele lor sunt, de cele mai multe ori, extraordinare!

Ortografierea numelui liniei de machiaj diferă oarecum atât în Europa, cât şi pe alte continente. De exemplu, cu titlul „Infaillible” găsim produse realizate în Italia, iar cu denumirea „Infallible” găsim produse realizate în Franţa.

Pentru că am vorbit despre „infailibilitate”, ţin minte că la facultate, atunci când, la un examen de filosofie, a trebuit să vorbesc despre atributele Papei (de la Roma), l-am descris ca fiind „infailibil, ca şi L’Oréal”.
Citit 1357 ori

Autor

Lexa Verzes

Public Relations Specialist in European Union-funded projects. (Also a dreamer, writer; music lover; radio lover; movies lover.)

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

About me


"I'm a saint and I'm a sinner / I'm a loser, I'm a winner / I am steady and unstable / I'm young, but I am able" Jessica Andrews - Who I Am

Twitter feed

Comentarii noi