Marți, 27 Decembrie 2016 23:05

Recompensa de la final de an – Tanya Burr Cosmetics

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Odată cu cei dintâi fulgi de nea ai iernii a sosit şi comanda mea de la feelunique.com. A fost prima oară când am plasat o comandă externă şi am ţinut neapărat să fie un site de încredere (feelunique este magazin online cu sediul in Londra, Anglia).
Ce mi-am comandat? Dacă nu v-aţi dat seama din titlu… ceva bun de tot de la Tanya Burr Cosmetics. Tanya Burr este o vloggeriţă pe care o urmăresc de mai bine de doi ani pe YouTube, care deţine o linie de cosmetice şi este pasionată de gătit. Cei iniţiaţi ştiu, de exemplu, că Tanya este căsătorită cu Jim Chapman (fratele surori Pixiwoo, cele care deţin linia de accesorii de makeup Real Techniques).

Produsele comandate fac parte din colecţia de Crăciun a Tanyei Burr: The Beauty Hold Haul şi 12 Days of Christmas Gift Set.

The Beauty Hold Haul este o geantă de cosmetice încăpătoare, dintr-un material auriu, care are ca imprimeu buze roz pal, cu dimensiunile de 19x20,5 cm. 12 Days of Christmas Gift Set este un calendar advent superb, ce acoperă 12 zile, în care am găsit tot atâtea produse cu nume tematic perioadei sărbătorilor de iarnă. Surprizele din calendar se completează excelent, pentru a forma un look special în perioada Crăciunului sau Revelionului.

  • Lac de unghii: Glitter Rain – lac transparent, cu particule argintii, Sleigh Bells – lac roşu cu particule roşii de sclipici; Glitters and Gold – lac transparent cu particule aurii. Evaluarea produsului: se usucă repede pe unghii şi rezistă o săptămână fără probleme, dacă se aplică un top coat.
  • Luciu / ruj de buze: Berry Pavlova Lip Gloss – gloss roşu; Candy Cane Lip Gloss – gloss roz, cu particule mici, sclipitoare; Christmas Stocking Matte Lip – ruj de buze roşu, cu finisare mată. Evaluarea produsului: glossurile au putere de acoperire medie şi rezistă pe buze circa 3 ore. Rujul este mat, nu se transferă, însă nu are putere mare de rezistenţă, mai ales dacă se consumă băuturi/ mâncare.
  • Tuş pentru ochi: Ice Crystals Glitter Liner – tuş cu particule argintii; Treasured Glitter Liner – tuş cu particule aurii. Evaluarea produsului: Trebuie lăsat să se usuce foarte bine după aplicare, altfel se transferă pe toată pleoapa. Rezistă fără probleme câteva ore.
  • Sclipici: Snow Day Glitter Pot – pigment liber, alb-argintiu cu reflexii multicolore; Champagne Sparkle Glitter Pot – pigment liber, auriu-cupru. Evaluarea produsului: cel mai bine se aplică folosind o bază de ochi dedesubt, un fard-cremă sau chiar lipici (de calitate!) pentru gene false.
  • Oglindă pentru geantă, albastru cu auriu. Evaluarea produsului: Mică în diametru, însă suficientă pentru retuşarea machiajului.
  • Pilă de unghii pentru geantă, cu două feţe, culoare albastru şi roz cu, buline. Evaluarea produsului: Eficienţă medie.

Deşi sunt primele cosmetice / accesorii pe care le deţin de la Tanya Burr, per total mă declar mulţumită de achiziţie şi sunt nerăbdătoare să încerc şi altceva din colecţiile ei. Voi ce alte produse ale Tanyei aţi încercat?
Citit 1287 ori

Autor

Lexa Verzes

Public Relations Specialist in European Union-funded projects. (Also a dreamer, writer; music lover; radio lover; movies lover.)

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

About me


"I'm a saint and I'm a sinner / I'm a loser, I'm a winner / I am steady and unstable / I'm young, but I am able" Jessica Andrews - Who I Am

Twitter feed

Comentarii noi