Soul Dancing Divas (Melkior) Sould Dancing Divas Oja
Joi, 14 Decembrie 2017 21:29

Soul Dancing Divas (Melkior)

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Pachetul în nuanţe metalice m-a făcut să mă întreb de cum l-am văzut: oare ce ascunde? L-am desfăcut în grabă. Două ambalaje holografice mă aşteptau, cuminţi, să le deschid. Într-unul am găsit o oglindă care, dacă ar fi existat în anii 1500, cu siguranţă i-ar fi spus mamei vitrege a Albei ca Zăpada că e „o divă” (şi cea mai frumoasă din împărăţie). În celălalt am găsit o „bomboană” de lac de unghii de 15 ml în nuanţa „Thrill”, parte integrantă a colecţiei Soul Dancing Divas de la Melkior.
Pachetul în nuanţe metalice m-a făcut să mă întreb de cum l-am văzut: oare ce ascunde? L-am desfăcut în grabă. Două ambalaje holografice mă aşteptau, cuminţi, să le deschid. Într-unul am găsit o oglindă care, dacă ar fi existat în anii 1500, cu siguranţă i-ar fi spus mamei vitrege a Albei ca Zăpada că e „o divă” (şi cea mai frumoasă din împărăţie). În celălalt am găsit o „bomboană” de lac de unghii de 15 ml în nuanţa „Thrills”, parte integrantă a colecţiei Soul Dancing Divas de la Melkior.


Având paiete şi picăţele galben-aurii şi albe – toate mixate într-un luciu transparent – oja seamănă cu acele confetti magice prezente în unica noapte din an în care vechiul şi noul se întâlnesc pentru doar o clipă. Oja este asemănătoare cu cele din calendarul advent de anul trecut al Tanyei Burr (în special cu „Glitters and Gold”), însă faţă de acelea, oja Melkior are atuul că se usucă în câteva minute, iar paietele sunt mai dese şi se fixează bine pe unghie.

Gama „Soul Dancing Divas” cuprinde, pe lângă oje fantastice ce amintesc de anii 70-80 (disco ball-uri, sclipici şi culori îndrăzneţe), farduri de ploape, pudre iluminatoare, accesorii pentru unghii, palete magnetice şi bază de machiaj pentru glitter. Iar dacă le faceţi o vizită pe site celor de la Melkior, veţi vedea că de curând au lansat nenumărate produse/ colecţii, pentru a ne face viaţa plină de farmec!

Am testat oja „Thrills” pe parcursul unei săptămâni, timp în care a rezistat eroic pe unghiile care se bat eroic cu tastatura laptopului, zi de zi. Am aplicat base coat-ul „9 in 1” de la Melkior, apoi nuanţa „My Grey” din colecţia „Rita Ora for Rimmel London”, după care am decorat cu un strat generos din „Thrills”, finisând cu top coat-ul „Nail Expert 3D Gel Effect” de la Miss Sporty. Et voila!
Citit 1180 ori

Autor

Lexa Verzes

Public Relations Specialist in European Union-funded projects. (Also a dreamer, writer; music lover; radio lover; movies lover.)

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

About me


"I'm a saint and I'm a sinner / I'm a loser, I'm a winner / I am steady and unstable / I'm young, but I am able" Jessica Andrews - Who I Am

Twitter feed

Comentarii noi