Sâmbătă, 24 Octombrie 2009 18:45

Un jurnal celtic

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Recent, m-am alaturat comunitatii *trender, comunitate care promoveaza Word-of-Mouth (prin recomandare verbala), adica "actiunea de a genera un subiect de discutie onest, sincer (pozitiv si/ sau negativ) despre un produs sau serviciu". Am participat la unul dintre concursurile de pe site si am castigat un jurnal realizat manual, dupa propria-mi dorinta, de catre cei de la Skoob's Books.

 

Fiind pasionata de credinte vechi, mi-am dorit un jurnal inspirat din mitologia celtica. Rezultatul? O frumoasa agenda lucrata manual, cu coperti din piele, pe care este gravat simbolul celtic al eternitatii. Pe prima pagina apare chipul "Omului Verde" ("Green Man"), simbolul renasterii in cultura universala, insa cu semnificatie aparte in mitologia celtilor, unde este privit ca unul dintre spiritele supreme, cel al padurii. Verdele este o culoare puternica, cu semnificatii mistice in cultura engleza, irlandeza etc., semnificand tinerete, sanatate, avutie, noroc.

 

Aspectul vintage al jurnalului este intregit de foile ivorii, de semnul de carte cu cheie aramie si de lucratura migaloasa a celor de la Skoob's Books, carora tin neaparat sa le multumesc. Cadoul e minunat, atat din punct de vedere estetic si practic, cat si din punct de vedere calitativ. Multumesc de asemenea site-ului *trender pentru pliantele si autocolantele primite, dar mai ales pentru ca ma tine la curent cu tot ce e in trend si pentru ca sprijina micii manufacturieri autohtoni.

Citit 769 ori

Autor

Lexa Verzes

Public Relations Specialist in European Union-funded projects. (Also a dreamer, writer; music lover; radio lover; movies lover.)

Comentarii   

Permalink 0 nideleacristian
Buna ziua.
Ma numesc Nidelea Cristian, administratorul directorului web www.edelbeta.ro.

Va propun un schimb de link-uri. Va pot promova blogul prin introducerea lui la rubrica Parteneri.

In schimb as dori sa plasati la dvs. in blogroll urmatorul link:

Titlu - Web design
url - http://www.nidweb.ro

Daca sunteti de acord, va rog sa ma contactati la cu detaliile link-ului dorit de dvs
24-10-2009 23:21 Răspunde Răspunde cu citat Citat
Permalink 0 Stropinela
Foarte tare cadoul. Sa il foloseasti cu placere. Offtopic am si eu o intrebare: pentru SuperBlog, tu ai primit punctajul la prima proba? Cea cu laptopul Asus UL30. Ca mie inca nici acum nu mi s-a afisat. Merci.
26-10-2009 13:51 Răspunde Răspunde cu citat Citat
Permalink 0 Lexa Verzes
@Stropinela: Mersi.
Nu am primit nici eu punctajul pentru prima proba. Mai trebuie sa asteptam putin.
26-10-2009 13:53 Răspunde Răspunde cu citat Citat
Permalink 0 trender
Hello Lexa,

Ne bucuram foarte tare ca iti place jurnalul... se vede ca cei de la Skoob`s Books au pus multa pasiune.

Multumim pentru cuvintele frumoase la adresa trender si te asteptam cat mai des cu comentarii pe blog!
28-10-2009 16:15 Răspunde Răspunde cu citat Citat

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

About me


"I'm a saint and I'm a sinner / I'm a loser, I'm a winner / I am steady and unstable / I'm young, but I am able" Jessica Andrews - Who I Am

Twitter feed

Comentarii noi