Duminică, 29 Ianuarie 2012 23:34

Ai carte, contribui la fapte (bune)!

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Campania vALLuntarDe pe blogul lui Chinezu am aflat de o iniţiativă foarte faină a celor de la Editura ALL – vALLuntar, o campanie online prin care se   promovează lectura şi voluntariatul.

Atenţie, bloggeri cu pasiune pentru lectură! vALLuntar se adresează vouă; prin participare, puneţi şi voi umărul la fapte bune!

Ce este vALLuntar?

"
Este o campanie online prin care noi, Grupul Editorial ALL, ne propunem să încurajăm lectura şi voluntariatul. O echipă de angajaţi ALL va face voluntariat în schimbul… lecturii.

În perioada 24 ianuarie – 16 martie noi punem gratuit la dispoziţia bloggerilor orice carte de pe www.all.ro. Ei trebuie să o citească şi să îşi scrie părerea despre carte pe blogul personal. Fiecare recenzie valorează 15 minute de voluntariat ce va fi realizat de către echipa ALL pentru un centru ales de bloggeri. Fiecare comentariu referitor la carte sau la campanie, dat la postul cu recenzia, adaugă încă 3 minute de lucru."
Câteva reguli de participare

"
Ttrebuie să aveţi de cel puţin un an un blog activ (adică să scrieţi minimum un post pe săptămână) în limba română.

Să trimiteţi, cât mai curând, un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. în care să specificaţi blogul avut, de cât timp scrieţi pe el, ce carte de pe all.ro* vă doriţi pentru recenzie şi datele de livrare.

* Cartea va fi expediată prin poştă sau curier, în limita stocului disponibil, în maxim şapte zile lucrătoare de la data la care este cerută".

[Pentru regulamentul complet, click aici.]

Eu mi-am ales deja cartea pe care doresc să o citesc, se numeşte Agentul american. Viaţa mea în CIA şi e scrisă de Richard Holm. Cartea va sosi în zilele următoare. Abia aştept să încep lectura!

Vă provoc să vă înscrieţi, să citiţi şi să promovaţi iniţiativa de nota 10 a Editurii ALL!
Citit 901 ori

Autor

Lexa Verzes

Public Relations Specialist in European Union-funded projects. (Also a dreamer, writer; music lover; radio lover; movies lover.)

Comentarii   

Permalink 0 Mihai
Frumoasa initiativa, dar regulamentul este un pic sarac in informatii, in sensul ca sunt lucruri utile pe care as fi dorit sa le aflu, si nu sunt in regulament. Le-am trimis un email cu vreo 7 intrebari, sper sa ma lamureasca in curand.
31-01-2012 15:36 Răspunde Răspunde cu citat Citat
Permalink 0 admin
Mihai, da-mi de stire. :) Succes!
31-01-2012 21:19 Răspunde Răspunde cu citat Citat
Permalink 0 Mihai - vALLuntar
[..]De la Lexa am aflat de campania celor de la Editura ALL, campanie online prin care ei speră să facă două lucruri deodată:[..]
07-02-2012 02:29 Răspunde Răspunde cu citat Citat
Permalink 0 Mihai
Asa nervi am ca nu mai e in stoc cartea ce o vroiam. Trebuia sa ma misc mai repede :(
07-02-2012 03:05 Răspunde Răspunde cu citat Citat
Permalink 0 Recenzie de carte (1) | CharmBracelet
[...] Recenzia a fost scrisă pentru Campania vALLuntar, organizată de Editura [...]
11-03-2012 23:57 Răspunde Răspunde cu citat Citat

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

About me


"I'm a saint and I'm a sinner / I'm a loser, I'm a winner / I am steady and unstable / I'm young, but I am able" Jessica Andrews - Who I Am

Twitter feed

Comentarii noi