Duminică, 24 Octombrie 2010 00:12

BLOGWARS - Finala

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
O SUSŢIN PE IULIA

BlogWars la capăt. Competiţia dură, ca în orice război!

Eu am ieşit din concurs undeva după mijlocul "războiului celor 10", însă am continuat să-i susţin pe cei rămaşi. Recunosc că Iulia Mihai, dar şi Vlad Olteanu, care a terminat al treilea, s-au aflat printre preferaţii mei, pentru stilul original cu care au făcut faţă fiecărei etape. Pentru că, până la urmă, asta înseamnă BlogWars: o luptă de originalitate şi creaţie între bloguri, pe subiecte tehnice. Dacă s-ar fi pus mai mult accentul pe partea rece, strict informatică a subiectelor, am fi avut articole copy / paste unul după celălalt, în care emfaza ar fi fost pe detaliile şi performanţele tehnice, nu pe prezentarea unui produs într-o manieră personală.
De aceea, în Finala BlogWars, care se dispută între Iulia Mihai şi Bogdan, eu o susţin pe Iulia. Ea a reuşit să mă surprindă mereu cu câte un articol amuzant şi inventiv despre un produs sau altul de la ASUS. Articolele ei din cadrul concursului sunt perfect echilibrate şi în spiritul creativităţii spre care toţi bloggerii angrenaţi în astfel de concursuri ar trebui să acceadă.

Felicitări ambilor bloggeri pentru că au perseverat şi au ajuns în finală!

Succes, Iulia!
Citit 719 ori

Autor

Lexa Verzes

Public Relations Specialist in European Union-funded projects. (Also a dreamer, writer; music lover; radio lover; movies lover.)

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

About me


"I'm a saint and I'm a sinner / I'm a loser, I'm a winner / I am steady and unstable / I'm young, but I am able" Jessica Andrews - Who I Am

Twitter feed

Comentarii noi