Duminică, 18 Decembrie 2011 00:56

Deci, s-a terminat...

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Rămăsesem datoare cu un articol final referitor la ediţia 2011 a concursului SuperBlog, pe care l-am tot amânat deoarece blogul meu a îmbrăcat haine de iarnă şi a trebuit să-l optimizez.

Pe 10 decembrie a avut loc Gala de premiere a concurenţilor, găzduită de NH Bucharest, Gală pe care am urmări-o de acasă, live, pe RadioLynx, în timp ce schimbam impresii online, via conferinţă Yahoo! Messenger cu Iulia (clasată pe locul 12 în SuperBlog) şi Nora (clasată pe locul 30 în SuperBlog), dar şi pe grupul SuperBlog de pe Facebook.
Cu bune şi rele, SuperBlog 2011 a fost un concurs reuşit, la care s-au făcut remarcaţi foarte mulţi bloggeri talentaţi, care au scris articole creative, originale, inovative, pe măsura temelor – unele destul de complexe – propuse de sponsori.

Primele trei clasate la SuperBlog 2011 sunt blogurile: www.robintel.ro (Robin Molnar), lagrimme.blogspot.com (Camelia Bucur) şi silvia-iordache.blogspot.com (Silvia Iordache). Clasamentul final se poate consulta aici.

În timp ce scriu aceste rânduri, sponsorul principal, ASUS – care a avut câteva premiere IT&C anul acesta – a trimis majoritatea voucherelor participanţilor, iar unii dintre aceştia şi-au primit deja produsele comandate de pe site-ul Oktal.ro.

Aduc mulţumiri organizatorilor – SwissPlan.biz şi PCNews, cu sprijinul RACK.ro – pentru că mi-au oferit şansa de a fi, pentru prima dată în viaţă, partener media a unui eveniment atât de amplu şi atât de îndrăgit de bloggeri.

Totodată, reînnoiesc invitaţia de a  scrie câte un guest post pentru acest blog: SwissPlan.biz, ASUS, Edimax, real-, Hypermarket, MoneyWatch.ro şi robintel.ro, aştept articolele voastre!
Citit 998 ori

Autor

Lexa Verzes

Public Relations Specialist in European Union-funded projects. (Also a dreamer, writer; music lover; radio lover; movies lover.)

Comentarii   

Permalink 0 Robintel
:D Despre ce să fie guest post-ul?
19-12-2011 15:50 Răspunde Răspunde cu citat Citat
Permalink 0 admin
Robintel, despre ce vrei tu. Legat de SuperBlog sau nu, eu oricum te voi introduce drept castigatorul editiei 2011 a SuperBlogului, deci subiectul articolului ramane la latitudinea ta.
19-12-2011 16:54 Răspunde Răspunde cu citat Citat
Permalink 0 Robintel
Am înțeles. Mă gândesc la ceva și revin.
22-12-2011 00:19 Răspunde Răspunde cu citat Citat

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

About me


"I'm a saint and I'm a sinner / I'm a loser, I'm a winner / I am steady and unstable / I'm young, but I am able" Jessica Andrews - Who I Am

Twitter feed

Comentarii noi