Duminică, 19 Aprilie 2009 01:06

Pentru 80 de Giga

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

In ajun de Paste, particip la un nou concurs, de data aceasta pe blogul lui Kro. Premiul pus la bataie este un iPod Classic de 80 de Giga. Cerintele participarii la concurs sunt simple: motivele pentru care imi doresc iPod-ul si ce muzica as adauga player-ului.

Motivul principal este unul simplu: pentru ca are 80 de GB! Player-ul meu are doar 4, nu ca acest lucru ar fi o problema. Insa 80 de Giga sunt perfecti... pentru selectii, discografii, topuri! Aici ajung de a doua cerinta a concursului - un melange muzical. Eh, muzica mea se compune din munti de artisti: incepand de la piesele rebele ale anilor '50, continuand cu revolutionara decada a sasea, cu suflul disco al anilor '70, cu nonconformismul melodiilor din intervalul 1980-1990, urmand, ca o sfidare, decada 90 a copilariei si adolescentei mele, totul culminand cu ultimele hit-uri ale anilor ce-i traim.

Mai multe detalii despre acest concurs aflati dand click pe http://www.kro-blog.com/2009/04/17/concurs-castiga-un-ipod-classic-de-80-de-giga/.

 
Citit 660 ori

Autor

Lexa Verzes

Public Relations Specialist in European Union-funded projects. (Also a dreamer, writer; music lover; radio lover; movies lover.)

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

About me


"I'm a saint and I'm a sinner / I'm a loser, I'm a winner / I am steady and unstable / I'm young, but I am able" Jessica Andrews - Who I Am

Twitter feed

Comentarii noi