Duminică, 25 Decembrie 2011 23:58

Sponsori pentru viitorul SuperBlog?

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Îmi aduc şi eu aportul la propunerea celor de la SwissPlan.biz – făcută pe grupul SuperBlog de pe Facebook – de a numi 5 companii pe care am vrea să le avem ca sponsori la ediţiile următoare SuperBlog.

Iată variantele mele (ordinea este aleatorie), chiar dacă categoria în care se încadrează nu respectă întocmai indicaţiile cerinţei – "nu din domeniile retail, auto, IT, hotelier".
1. The Coca-Cola Company – pentru că e unul din pionii globalizării, ştie ce înseamnă marketing adevărat şi investeşte enorm în responsabilitatea socială corporativă. 2. Disney – sub orice formă, fie că vorbim de Disneyland, Walt Disney World, versiunile europene sau asiatice – pentru că înseamnă fantezie, calitate, inocenţă, recreere şi din nou, responsabilitate socială corporativă. 3, 4, 5 – Deoarece concursul SuperBlog se desfăşoară pe durata a două anotimpuri, toamnă şi iarnă – deci sezonul nenumăratelor sărbători: Sfântul Andrei, 1 Decembrie, Sfântul Nicolae, Crăciunul, Anul Nou –, propun o reîntoarcere la tradiţii; o campanie de reafirmare a produselor şi serviciilor româneşti, noi sau cu vechime. În această sferă pot intra toate companiile româneşti interesate – de la editurile cu renume la micii meşteşugari artizani. Pentru că este nevoie de promovarea culturii, dragostei pentru artă, creaţie, frumos.
Citit 894 ori

Autor

Lexa Verzes

Public Relations Specialist in European Union-funded projects. (Also a dreamer, writer; music lover; radio lover; movies lover.)

Comentarii   

Permalink 0 Nora Vaum
Baftă!
26-12-2011 00:09 Răspunde Răspunde cu citat Citat
Permalink 0 Ochiu ratiunii
Disney ofera o atmosfera de basm, dar e deja foarte prezenta in mediul online. Ma indoiesc ca ar fi interesati.

Bafta in concurs!
26-12-2011 01:27 Răspunde Răspunde cu citat Citat
Permalink 0 admin
@Nora: Sa fie! Asemenea!
@Ochiu ratiunii: Cate companii nu sunt prezente in ziua de azi in mediul online? Nu cred sa fie acesta un criteriu departajator. Depinde insa cat de interesati sunt - cum spui tu - de o altfel de promovare. Bafta si tie in concurs!
26-12-2011 01:36 Răspunde Răspunde cu citat Citat
Permalink 0 Ochiu ratiunii
Oricum, sper sa traiesc si eu visul de a ajunge pe taram american. Ma bucur pentru tine!
28-12-2011 01:48 Răspunde Răspunde cu citat Citat
Permalink 0 admin
@Ochiu ratiunii: Multumesc.
30-12-2011 12:55 Răspunde Răspunde cu citat Citat

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

About me


"I'm a saint and I'm a sinner / I'm a loser, I'm a winner / I am steady and unstable / I'm young, but I am able" Jessica Andrews - Who I Am

Twitter feed

Comentarii noi