Luni, 31 August 2009 23:31

Straight Through My Heart (Backstreet Boys)

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Datorita lui Mike (iti multumesc, Mike! - eu nu am fost pe faza zilele acestea, m-am ocupat cu lucruri care au necesitat o buna bucata din timpul meu) si comentariului sau la postul anterior, am aflat ca exista si un videoclip pentru noul single Backstreet Boys, Straight Through My Heart.

Drum rolls, please...
Iata-l!

Nu mai sunt ei de mult timp "boys", insa vocile/ armoniile suna superb. Cat despre videoclip: in sfarsit s-a terminat seria de imagini cu ei prin desert/ pustiuri/ creepy odd empty landscapes (a se vedea video-urile trecute).

Ce parere aveti despre video? Yay or nay? Va sugereaza ceva? Mie imi aduce oarecum aminte de feelingul pe care il am cand vizionez True Blood... periculos, antrenat, lasciv, placut, muzical.

Citit 547 ori

Autor

Lexa Verzes

Public Relations Specialist in European Union-funded projects. (Also a dreamer, writer; music lover; radio lover; movies lover.)

Comentarii   

Permalink 0 Mike
Hmmm, piesa chiar imi place, iar dupa mai multe auditii se prinde, insa clipul nu ma incanta asa de tare. Nu prea inteleg eu povestea, sincer sa fiu, iar singura parte ce imi place e finalul, cand ies la lumina :D
01-09-2009 01:01 Răspunde Răspunde cu citat Citat
Permalink 0 Flavia
Vad ca esti fan BB. :) Pe vremea aceea, mie imi placeau cei de la 5IVE. Acum am alte preferinte.
01-09-2009 15:10 Răspunde Răspunde cu citat Citat
Permalink 0 Lexa Verzes
@Mike: Cand ies la lumina ii vedem si noi mai clar. :D

@Flavia: Mi-au placut 5ive o perioada foarte scurta de timp, sa apoximez 3 luni. Aveam un medalion cu litere (cum se purta pe la final de ani '90, inceput de ani '00) pe care scria "FIVE". Apoi i-am uitat cu desavarsire, mi se pareau superficiali.
01-09-2009 19:24 Răspunde Răspunde cu citat Citat

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

About me


"I'm a saint and I'm a sinner / I'm a loser, I'm a winner / I am steady and unstable / I'm young, but I am able" Jessica Andrews - Who I Am

Twitter feed

Comentarii noi