Luni, 19 Octombrie 2009 23:03

SuperBlog 2009 - Etapa III

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

ONE, TWO, THREE, FOUR, FIVE

Numele acestui blog e CharmBracelet. L-am ales pentru ca imi plac charmbracelet-urile, acele bratari cu mai multe pendante prinse pe zale care aduc noroc persoanei care le poarta, si pentru ca "charm" inseamna farmec, magie, talisman, sarm - atribute care imi caracterizeaza o parte din interese.

PCNews si Hostway ma provoaca la un joc al cugetarii si ma intreaba care sunt 5 lucruri de care are nevoie blogul meu, blog cu denumire aproape mistica.

In primul rand, blogul meu are nevoie de mine. Pentru ca daca nu as dori sa impartasesc cu voi faramite din viata/ gandurile/ pasiunile mele, nu as mai scrie aceste randuri.

Apoi, blogul are nevoie de cititori. Deocamdata nu am multi, insa majoritatea celor care-mi citesc regulat postarile e constanta. Un blog fara cititori e ca un compozitor caruia nu-i asculta nimeni muzica.

In al treilea rand, stiu ca CharmBracelet plange dupa o interfata cu cel putin doua rubrici (adica website-ul sa contina mai multe pagini). Insa fiind la inceput de drum (a implinit recent un an de existenta), blogul e resemnat si s-a ambitionat sa astepte un tunning.

Undeva in planurile viitoare este inclusa o sectiune de podcasting, insa mai trebuie de schitat, colorat si definitivat un proiect pentru ca acest lucru sa se intample.

Al cincilea lucru... ce sa fie oare? Va las pe voi sa veniti cu sugestii. Ce mai necesita blogul meu? Cum l-ati imbunatati?

Acest articol a fost scris pentru a treia etapa (1) a concursului SuperBlog 2009, initiat de PCNews.
Pentru servicii web, gazduire si solutii profesionale IT&C, accesati
Hostway.

PS: Nu uitati ca si voi, cei care cititi articolele publicate in cadrul acestui concurs, puteti castiga un premiu de 50 de dolari, doar postand comentarii la articolele mele din cadrul SuperBlog 2009.

Citit 563 ori

Autor

Lexa Verzes

Public Relations Specialist in European Union-funded projects. (Also a dreamer, writer; music lover; radio lover; movies lover.)

Comentarii   

Permalink 0 FELICIA
Te ajut sa-ti atingi obiectivul nr. 2. De citit am mai citit pe-aici lucruri frumoase. Cred c-ar trebui sa scriu comentarii mai des.
31-10-2009 22:56 Răspunde Răspunde cu citat Citat
Permalink 0 Lexa Verzes
@FELICIA: Multumesc. Esti oricand binevenita pe blogul meu, cu sugestii, critici, aprecieri sau "urecheri".
31-10-2009 23:04 Răspunde Răspunde cu citat Citat

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

About me


"I'm a saint and I'm a sinner / I'm a loser, I'm a winner / I am steady and unstable / I'm young, but I am able" Jessica Andrews - Who I Am

Twitter feed

Comentarii noi