Duminică, 25 Octombrie 2009 22:36

SuperBlog 2009 - Etapa IX

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
COMPUTER VECHI = GAMER NERVOS? AMD ARE SOLUTIA = GAMER FERICIT!

De cele mai multe ori cand ne intalnim, se plange de computer. Ca e vechi, ca e o “rashnitza de pe vremea lui Caragiale”… Ca nu poate sa se joace omul ca lumea pentru ca mereu se sacadeaza. Se blocheaza. Se reporneste. Hardul scoate sunete de “matza plouata si zgribulita”. Placa video e pe duca.

Astazi, la o cafea, i-am vorbit despre love story-ul pe care il am cu AMD si l-am sfatuit sa se orienteze spre un sistem IT MYRIA X GAME V4. De ce? Pentru ca placa de baza AM2RS740G AMD 740G AM2/ Sapphire si procesorul nu il vor dezamagi. Memoria are o capacitate de 4096 MB (cu extindere pana la 8092 MB), iar HDD-ul cu interfata SATA are o capacitate de 500 GB, la o viteza de rotatie pm de 7200.

Placa video de 2560x1600 pixeli ii confera o imagine clara, HD pentru jocurile strategice de tip Lion Age, iar placa audio Realtek ALC662 6-Channel HD Audio CODEC il va transborda in mijlocul actiunii la Grand Teft Auto. In plus, cele 6 porturi USB il vor face sa scoata din cutie toate gadgeturile pe care nu le poate folosi, in lipsa acestor porturi.

M-a ascultat linistit, a sorbit din cafea in timp ce batea cu degetele ritmul unei piese de jazz, si s-a hotarat. La iesire, mi-a aruncat o privire senina si mi-a spus doar atat: “Merg sa-mi cumpar un computer!”

Acest articol a fost scris pentru a noua etapa a concursului SuperBlog 2009, initiat de PCNews.

PS: Nu uitati ca si voi, cei care cititi articolele publicate in cadrul acestui concurs, puteti castiga un premiu de 50 de dolari, doar postand comentarii la articolele mele din cadrul SuperBlog 2009.

Citit 719 ori

Autor

Lexa Verzes

Public Relations Specialist in European Union-funded projects. (Also a dreamer, writer; music lover; radio lover; movies lover.)

Comentarii   

Permalink 0 Norgtm
Asa, asa convinge lumea sa isi ia computer :)
26-10-2009 22:25 Răspunde Răspunde cu citat Citat
Permalink 0 Lexa Verzes
@Norgtm: Andrei vrea unul nou, ghici ce am sa-i recomand?
26-10-2009 22:26 Răspunde Răspunde cu citat Citat
Permalink 0 Mike
Ce putere de convingere ai, mai Lexa! Nu vrei sa mergi la Bucuresti sa ii convingi pe mai marii tarii sa se gandeasca intai la popor cand legile? :D
28-10-2009 19:44 Răspunde Răspunde cu citat Citat

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

About me


"I'm a saint and I'm a sinner / I'm a loser, I'm a winner / I am steady and unstable / I'm young, but I am able" Jessica Andrews - Who I Am

Twitter feed

Comentarii noi