Sâmbătă, 24 Octombrie 2009 23:36

SuperBlog 2009 - Etapa VII

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
BUCURESTIUL DE ALTADATA SI REAL HYPERMARKET

Ora 7:00. Trezirea. Suntem cazati intr-o casa veche, dar impunatoare, undeva in inima Bucurestiului. E prima zi de filmare, si nimic nu este mai bun decat o cafea proaspata, aromata, din gama Real Selection. Admiram peisajul de toamna bucurestean, in timp ce bucataria se umple de aburii ademenitori ai cafelei. Putina ciocolata fina, din aceeasi gama, completeaza gustul.

Ora 08:30. Masa de dimineata. Pentru forte proaspete, un mic dejun energic cu musli crocant si lapte Real Bio. Discutam punctele esentiale ce vor fi parcurse astazi.

Ora 9:00. Pornim, impreuna cu cameramanii si regizorul de emisie, sa cautam Bucurestiul de odinioara. “Vanam” cladiri vintage, oameni cu amintiri pretioase… Gasim strazi laturalnice cu pavaje albastrui, felinare din fier forjat, balcoane dantelate. Toate ne fac sa uitam de zgomotul contemporan al capitalei.

Ora 13:00. Pranzul. File de somon pe paine prajita, paste cu ciuperci si sos de smantana, toate Real Quality si Tip. Delicios! La un pahar de suc de mere, o intervievam pe doamna in etate care ne este si gazda timp de cateva zile. Batrana ne vorbeste despre tatal dansei care a luptat in Primul Razboi Mondial, pe cand era doar un adolescent, despre necazurile din anii ’40, cand aproape ca si-a pierdut casa…

Ora 17:00. Avem programata o intalnire cu un custode al Muzeului National de Istorie. Intalnirea nu dureaza mai mult de o ora si jumatate. Materialul inregistrat e insa formidabil.

Ora 18:40. Gustare. Pe banci, in parcul acoperit de frunzele aramii, ne delectam cu biscuiti Real Tip si mix de fructe Real Quality.

Ora 19:00. Se insereaza. In zare se vad fulgerele ce prezic furtuna. Nu peste mult, incepe sa ploua. Ne refugiem in Hypermarket-ul Real, pentru cateva cumparaturi necesare. Periute de dinti, si prosoape de bucatarie pentru noi, si la cererea gazdei, doua mopuri ecologice si un cos de rufe. Ne tenteaza numeroase produse ale marcilor proprii Real, dar nu avem timpul necesar umplerii cosului de cumparaturi. Alta data, cu siguranta!

Ora 20:00. Cina. Platou rece: telemea de capra, salam Sinaia, piept de pui afumat, toate din gama Quality, rosii, ardei, felii de orez expandat, miere si iaurt Bio.

Ora 21:00. Ne uitam peste ceea ce am reusit sa filmam azi. A fost o zi fructuoasa. Maine vom relua ritualul. Adormim pe fundalul tunetelor si al ropotului ploii tomnatice.

Acest articol a fost scris pentru a saptea etapa a concursului SuperBlog 2009, initiat de PCNews.


PS: Nu uitati ca si voi, cei care cititi articolele publicate in cadrul acestui concurs, puteti castiga un premiu de 50 de dolari, doar postand comentarii la articolele mele din cadrul SuperBlog 2009.
Citit 611 ori

Autor

Lexa Verzes

Public Relations Specialist in European Union-funded projects. (Also a dreamer, writer; music lover; radio lover; movies lover.)

Comentarii   

Permalink 0 Norgtm
Si uite asa ai gasit si tu ce sa scrii in jurnalul tau cu motive celtice! Peace
26-10-2009 22:18 Răspunde Răspunde cu citat Citat
Permalink 0 Lexa Verzes
@Norgtm: Peace and love, my friend. Peace and love!
26-10-2009 22:24 Răspunde Răspunde cu citat Citat
Permalink 0 Johnny
Imi place articolul tau.
L-am citit cu placere, si sper sa obtii un punctaj cat mai mare.
Bafta!
30-10-2009 07:29 Răspunde Răspunde cu citat Citat
Permalink 0 Lexa Verzes
@Johnny: Multumesc pentru urari. Bafta si tie!
30-10-2009 12:58 Răspunde Răspunde cu citat Citat

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

About me


"I'm a saint and I'm a sinner / I'm a loser, I'm a winner / I am steady and unstable / I'm young, but I am able" Jessica Andrews - Who I Am

Twitter feed

Comentarii noi