Miercuri, 28 Octombrie 2009 22:45

SuperBlog 2009 - Etapa XI

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
TEHNOLOGIA PROGRESEAZA – AMD SI PLACA VIDEO COMPATIBILA FULL DIRECTX
Ma intreb daca sunt printre putinele persoane utilizatoare de computer care nu se joaca. Addictive gamer-ul din mine este atat de departe, incat nu-l vad, nu-l simt, nu-l aud. Bineinteles, obisnuiesc sa ma distrez cu mici joculete in flash, disponibile gratuit pe Internet, dar cam atat.

AMD ma provoaca sa marturisesc ce jocuri mi-ar placea sa incerc pe prima placa video din lume compatibila full DirectX 11. Se pare ca ATI Radeon™ HD 5870 si ATI Radeon™ HD 5850 au dat lovitura pe piata IT. Compania AMD se dovedeste a fi patrunsa de un spirit concurential si inovator greu de ajuns.

Fac un exercitiu de imaginatie pentru a vizualiza cum as construi case de lux, palate cu piscina interioara pentru confortul micilor mei prieteni din lumea Sims… Cum i-as distra cu un House Party, sau i-as purta intr-un mediu academic in University Life.

Pentru cresterea adrenalinei, gamerii seriosi recomanda jocuri de actiune. Eu optez oricand pentru un Formula 1 GP. Motoare turate la maximum, Mari Premii in locuri exotice, masini cu un numar impresionant de cai putere… Si uite cum ma pierd in visare...

Bun. De la o placa video in compatibilitate 100% cu DirectX 11 ma astept ca oricare joc pe care l-as testa sa ma acapareze in totalitate, sa ma incante cu niste imagini mai HD decat HD-ul, totul sa mearga ca vasele egiptene de-a lungul Nilului – adica foarte lin – sa nu am probleme cu blocarea computerului ori cu sacadarea imaginii; per ansamblu, vreau sa fiu convinsa ca am in computer o placa video realizata cu tehnologie (aproape) extraterestra.

AMD garanteaza ca experienta oricarui joc este de neuitat. Sunt curioasa cate game-uri ridica manusa aruncata de compania cunoscuta si sub numele de Advance Micro Devices Inc.

Postul de fata a fost scris pentru a unsprezecea etapa a concursului SuperBlog 2009, initiat de PCNews.

PS: Nu uitati ca si voi, cei care cititi articolele publicate in cadrul acestui concurs, puteti castiga un premiu de 50 de dolari, doar postand comentarii la articolele mele din cadrul SuperBlog 2009.

 

Citit 863 ori

Autor

Lexa Verzes

Public Relations Specialist in European Union-funded projects. (Also a dreamer, writer; music lover; radio lover; movies lover.)

Comentarii   

Permalink 0 FELICIA
Sincer, nici eu nu sunt atrasa de jocuri, insa tentatia de a testa noile placi video exista.
29-10-2009 13:48 Răspunde Răspunde cu citat Citat
Permalink 0 Johnny
Am inteles ca placile astea ar fi cele mai performante din lume la ora asta.
Deja ma gandesc cu ar arata NFS Carbon pe directx 11.
30-10-2009 07:25 Răspunde Răspunde cu citat Citat
Permalink 0 Mike
Trebuie sa incerci Chicken Invaders 3 si 3 :P
31-10-2009 22:35 Răspunde Răspunde cu citat Citat
Permalink 0 Dan
Alexandra, nu trebuie si link catre produs? sau nu-l gasesc eu? :-S
01-11-2009 18:57 Răspunde Răspunde cu citat Citat
Permalink 0 Lexa Verzes
@Dan: La aceasta proba nu a fost specificat un link anume catre produse (doar catre o prezentare ajutatoare pe YouTube).
01-11-2009 19:11 Răspunde Răspunde cu citat Citat

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

About me


"I'm a saint and I'm a sinner / I'm a loser, I'm a winner / I am steady and unstable / I'm young, but I am able" Jessica Andrews - Who I Am

Twitter feed

Comentarii noi