Sâmbătă, 05 Decembrie 2009 21:57

SuperBlog 2009 - Etapa XL

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
AION 2 – CRUCIADA EZALHAI (EZALHA’S CRUSADE)

Etapa cu numarul 40 a concursului SuperBlog 2009, initiat de PCNews, si sponsorizata de TNT Games, se scrie aproape singura, pentru ca daca eu sunt pasionata de ceva, acela e genul fantasy.

Cerinta e pe placul meu, adica (si aici citez de pe site): “O lume fantastica ti se deschide in noul joc online Aion. Exercitiu de imaginatie: scrie un scenariu posibil pentru Aion 2.”

AION 2

(Producator: NCsoft)

Scenariu posibil pentru jocul MMORPG Aion 2/ Introducerea unui nou personaj: Printesa Ezalha

Importanta in joc: Personaj principal

Status [The Chosen (ingeri)/ The Fallen (demoni)]: Incert…

 

Sunt moarta. Un suflet mort, ce isi doreste Luna. Mi-au transformat trupul in foc si acum vor sa ard dragostea. Dar focul nu va arde pana nu va gasi celalalt foc…
(Povestea prezentata in cele ce urmeaza constituie o parte din actiunea jocului)

Sunt printesa Ezalha, si imi amintesc cum era Luna… acum trei mii de ani. In acele timpuri, am murit in cruciada sufletului meu. M-am nascut in Iad si am crescut in Paradis, am fost iubita in Paradis si mi-au omorat dragostea pe taramul Zeilor.

Ei vorbesc despre pacat. Singurul nostru pacat a fost dragostea noastra, damnata de creaturile celeste. Ne-am pierdut, apoi ne-am regasit - in iubire. Ei au spus ca e gresit. Raul nu poate indragi Binele. Pentru a atinge din nou cerul, aveam nevoie de el. Si el nu era langa mine.

Sufletul lui a fost capturat de Demoni si transformat in foc. Apoi, au vrut sa-mi arda fiinta cu el, dar focul s-a stins. Mi-am dorit ca Diavolul sa renunte la mine si am fost lasata singura pe Luna rece, plangand dupa lumina inimii mele, acum inghetata de ura.

Am luptat, am tipat, am devenit fiara in numele iubirii! Zeii m-au torturat, tarandu-mi trupul in murdaria uda, ingropandu-ma langa mumiile celor ce au iubit… prea mult. Chipurile lor erau urate si pline de manie. Luna era pustie… iar eu eram in viata. Spinii m-au zgariat, lasandu-mi pielea binecuvantata de sangele cald. Am dormit, acoperita de sange. A fost bine; cripta imi era casa, si lacrimile, patul.

Mai tarziu, cand am inceput sa-mi strig durerea, sangele rosu s-a preschimbat in negru. Ingeri carunti au venit, razand de neputinta mea de a evada. Eram prizoniera in cimitirul Diavolului. Ei ii aduceau ofrande pacatului, privindu-ma cum blestem apa sfintita in care ma spalau mesagerii cerului. M-am hranit cu praf stelar si am baut ploaie acida.

Mi-au luat dragostea… viata… visele, dar de ce? De ce? El era ratiunea mea, eternitatea mea! Eu eram Raul. Raul nu poate iubi. Dar eu iubeam! El ma iubea! De ce sa cred acele creaturi? Cat am fost indragostita, am fost Buna, iar acum sunt infectata cu furia vampirilor. Vreau sangele Zeilor, pentru a-i chinui la nesfarsit.

Luna e la fel. Imi amintesc. Oare el isi mai aminteste? Totul s-a terminat. Ingerii imi soptesc franturi din viata anterioara, insa am ucis toti Zeii; am fost pedepsita sa distrug tot ce e pur si bun.

Citit 734 ori

Autor

Lexa Verzes

Public Relations Specialist in European Union-funded projects. (Also a dreamer, writer; music lover; radio lover; movies lover.)

Comentarii   

Permalink 0 Iulia Mihai
Îmi seamănă a Sailor Moon:D
Ahh, nostalgia...
05-12-2009 22:26 Răspunde Răspunde cu citat Citat
Permalink 0 Lexa Verzes
@Iulia Mihai: Cred ca sunt printre putinele care nu au urmarit Sailor Moon. Nu imi plac desenele japoneze.
05-12-2009 22:27 Răspunde Răspunde cu citat Citat
Permalink 0 Iulia Mihai
Păcat, nu ştii ce-ai pierdut, apoi povestioara ta de asta mi-a amintit :)
05-12-2009 22:30 Răspunde Răspunde cu citat Citat
Permalink 0 e-Lari
Altceva decat ceea ce am vazut pana acum! :)
06-12-2009 21:22 Răspunde Răspunde cu citat Citat

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

About me


"I'm a saint and I'm a sinner / I'm a loser, I'm a winner / I am steady and unstable / I'm young, but I am able" Jessica Andrews - Who I Am

Twitter feed

Comentarii noi