Sâmbătă, 07 Noiembrie 2009 22:32

SuperBlog 2009 - Etapa XVII

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
PAGINI DIN VIITOR. ASUS. INSURECTIA REBELILOR. CEI BUNI INVING.

Se trezi brusc. Avusese o viziune care o inspaimanta. Apoi isi gasi de facut diverse prin casa, uitand de momentul mental deranjant. Totusi, in dimineata aceeea, trecand prin fata oglinzii, privindu-si chipul ingrijorat, ceva i se paru neinregula. Un click pe computer si frica i se instala din nou. Curentul se intrerupsese. Alarma de incendiu din cladirea alaturata incepu sa sune, cu senzorul care se rotea innebunit, palpaind a panica. Oamenii, pregatiti sa sarbatoreasca, iesisera in fuga din colosul de beton armat, marmura si sticla; panica se instalase. In acel moment, ea stiu: nu va fi un 14 iulie obisnuit. Cu siguranta, acea zi a anului 2029 era hotaratoare pentru ei.

Isi lua rucsacul pe umar si cobori in graba treptele sinistru de intunecate ale blocului, formand precipitata, pe mini-telefonul ASUS de pe incheietura mainii, un numar din patru cifre. Telefonul suna in gol pret de un minut, apoi iar, si iar… Se intreba ce-o fi cu Jacques, de ce nu raspunde. Era necesar sa-i povesteasca viziunea; “inceputul schimbarii”, gandi fata. Afara, echipajele de interventie soseau cu sutele. Se pare ca era ceva mai mult la mijloc, decat o banala declansare a alarmei de incendiu. Deodata, telefonul vibra si un mesaj tulburator aparu pe ecran: “Rebelii vor ataca. Ne intalnim la locul obisnuit, in 30 de minute.”

O lua la fuga, lasand in spate amalgamul de oameni, echipe de urgenta, sirene urlatoare si nelinisti. El era deja acolo, asteptand-o pe o banca din parcul central. Atunci Jacques parea linistit, desi i se citea pe fata gravitatea intamplarilor ce aveau sa urmeze. Ii arata un aparat perfect, denumit ASUS X, ce depasea cu mult tehnologia pe care o aveau Rebelii. “ASUS il lanseaza oficial peste o ora, la «Centre Informatique Pour Developpement». Ei il vor cu orice pret. Mi s-a comunicat ca va fi o lovitura majora. Iti imaginezi… cu un singur notebook quadruple screen… sa poti sa controlezi lumea? Sa ai acces complet la Echelon si… mai mult, la 1400 de exabiti? Trebuie opriti cu orice pret!”

Ajunsi langa “C.I.P.D.”, aflara ca rebelii revendicasera cladirea si ca vorbesc despre o “noua ordine tehnologica”. Auzind aceste cuvinte, fata isi dadu seama ca viziunea era pe cale sa se intample. Jacques o privy temator, citindu-i chinul pe fata. In plus, stiind cat de fragila este, voia ca totul sa iasa bine. Se strecurara nevazuti in cladire, prin intrarea din spate. La al doilea etaj auzira glasurile apasatoare ale grupului de rebeli. Viziunea revenise in mintea ei: tipete, cladiri in ruine, rauri secate, orase pustii, controlul informatiei… Trebuia sa o transforme in ceva bun, nu putea sa lase viitorul sa distruga totul. Jacques ii facu semn sa se linisteasca, conectat aparatul, tasta un cod extrem de complicat, bruind astfel dispozitivele rebelilor, declansand procedura de urgenta ASUS OXY2100. Echipele de interventie pusera capat unui plan diabolic, capturand rebelii. Cei de la ASUS fusesera recunoscatori salvatorilor. Tehnlologia ultrasecreta de fabricare nu era pentru oricine, si ASUS stia acest lucru…

Acest articol a fost scris pentru a saptesprezecea etapa a concursului SuperBlog, initiat de PCNews.

Citit 522 ori

Autor

Lexa Verzes

Public Relations Specialist in European Union-funded projects. (Also a dreamer, writer; music lover; radio lover; movies lover.)

Comentarii   

Permalink 0 Iulia Mihai
Offtopic... f. tare chestia cu Focus Please:)))
07-11-2009 23:28 Răspunde Răspunde cu citat Citat
Permalink 0 Lexa Verzes
@Iulia Mihai: E o replica savuroasa si face parte din serialul meu preferat. Din cand in cand le schimb, just for fun.
07-11-2009 23:35 Răspunde Răspunde cu citat Citat
Permalink 0 Johnny
Ai avut niste idei foarte bune, bravo!
Cine stie ce minunatie a tehnologiei va scoate pe piata Asus in 2029...nu putem decat sa ne lasam purtati de valurile fabulatiei si sa ne imaginam.
10-11-2009 23:51 Răspunde Răspunde cu citat Citat
Permalink 0 FELICIA
Ei, cu ASUS stim ce va fi, dar cu noi?
13-11-2009 23:09 Răspunde Răspunde cu citat Citat

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

About me


"I'm a saint and I'm a sinner / I'm a loser, I'm a winner / I am steady and unstable / I'm young, but I am able" Jessica Andrews - Who I Am

Twitter feed

Comentarii noi