Marți, 24 Noiembrie 2009 23:14

SuperBlog 2009 - Etapa XXXI

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
FUGI DE PAPARAZZI CU AJUTORUL NOILOR AUTOBOMBILE TOYOTA OPTIMO
Intra in graba si tranti usa in urma ei. Abia ajunsese acasa; paparazzi o urmarisera frenetic pe tot drumul de la aeroport si pana la vila moderna, cu accente rusesti. Nu stia ce sa faca. I se spusese ca devenise o senzatie media inca de la primele ore ale diminetii, cand vestea izbucnise pe NBC, apoi in toate publicatiile online din jurul lumii… Nici macar nu indraznise sa cumpere editia de dupa-masa a ziarului ei preferat.

Voia sa fie singura, departe de toti si de toate. Telefonul ii arata 348 de mesaje… si inca suna… il decupla, dupa care isi inchise si telefonul mobil, si se puse pe pat, in pozitia ganditorului. Se uita la ceas: mai avea doar 3-4 ore pana la apus. Trebuia sa scape de fotografi cu orice pret. Nu isi putea permite niciun fel de expunere pana cand lucrurile nu se vor carifica.

Deschise bagajele, scoase hainele de vara si le inlocui cu pulovere, jeansi grosi, hanorace… Pleca la cabana, macar pana cand altcineva – poate Jon sau Kate – va ajunge in atentia presei. Facu bagajele, impachetand cu grija cele necesare, apoi puse valizele in portbagajul noului Toyota, mai exact un Optimo Auris, primit cadou din Europa in urma cu 2 luni. Intra in masina si ezita un moment, apoi deschise usa garajului. Nu apuca bine sa iasa la sosea, cand fu inconjurata de doua duzini de fotografi. Abia reusi sa-si faca drum printre ei.

Paparazzi se tineau dupa ea cu masinile si scuterele. Undeva catre iesirea din oras, opri pentru a-si aranja lucrurile. Isi puse BlackBerry-ul si agendele cu pixuri inscriptionate cu numele ei in partea de sus a torpedoului, iar micul aparat foto in partea de jos. Trebuia sa aiba la indemana balsamul de buze si crema de fata contra gerului, pe care le aseza in interiorul consolei centrale. In consola de plafon, destinata ochelarilor de soare, ascunse un card SD, un flash drive si o rola de film de 8 mm.

Realizand ca se infrigurase, dadu drumul la caldura. Era mereu cu ochii in oglinda retrovizoare incalzita. Nu vedea nici urma de paparazzi. Sa fi scapat atat de usor de ei? Iesi din oras si urca lin soseaua catre cabana, insa i se facu foame. Opri la un diner pentru un take out si un latte fierbinte. Cand iesi din local, multimea de paparazzi o asteptau, o asaltau cu aparatele foto, camerele video sau microfoane, cerand declaratii…

Datorita sistemului inteligent de acces si pornire Toyota Smart Entry & Start, descuie usa doar prin simpla atingere a manerului, puse punga cu mancare pe scaunul din dreapta, cafeaua in suportul pentru pahare, si porni motorul imediat, prin actionarea butonului Start. Isi puse centura de siguranta cu prindere in trei puncte, si accelera la maximum.

Ajunsese in siguranta la cabana, pierzandu-i pe ziaristi cu mult inainte de o coti inspre drumul ocolitor. Multumi in gand celui care-i facuse cadou masina Toyota Auris – motorul se comportase excelent, iar tehnologia Optimal Drive, care permite un echilibru intre consumul redus de combustibil si emisii scazute de CO2 o vor mentine in afara zonei 0 a celebritatilor care nu au grija de natura, intrate de cativa ani in atentia organizatiilor de protectie a mediului.

 

Acest post a fost scris pentru cea de-a treizeci si una etapa a concursului SuperBlog 2009, initiat de PCNews.

Citit 730 ori

Autor

Lexa Verzes

Public Relations Specialist in European Union-funded projects. (Also a dreamer, writer; music lover; radio lover; movies lover.)

Comentarii   

Permalink 0 Mike
Lol, si eu tot cu un Auris mi-am cadorisit eroul, doar ca ajung la final cam sifonati amandoi :D
25-11-2009 00:07 Răspunde Răspunde cu citat Citat
Permalink 0 John Add
articolul acesta trebuie citit de vedetele de la TV. Sa scape de paparazzi :))
01-12-2009 14:06 Răspunde Răspunde cu citat Citat
Permalink 0 FELICIA
Cu alte cuvinte Toyota te tine la distanta.
03-12-2009 00:28 Răspunde Răspunde cu citat Citat
Permalink 0 Teodora Andreea
Cu Toyota esti mereu primul. Conduce-o si vei fi lider... Felicitari!
10-12-2009 01:28 Răspunde Răspunde cu citat Citat

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

About me


"I'm a saint and I'm a sinner / I'm a loser, I'm a winner / I am steady and unstable / I'm young, but I am able" Jessica Andrews - Who I Am

Twitter feed

Comentarii noi