Miercuri, 25 Noiembrie 2009 20:48

SuperBlog 2009 - Etapa XXXII

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
CU TARA FASHION NU TE PLICTISESTI NICIODATA

Ploua o ploaie de noiembrie, marunta si rece. Pe strazi, doar masinile circula nestingherite, lasand urme pe asfaltul ud. Cativa oameni, ghemuiti sub umbrele, se grabesc catre un loc cald si mai uscat.

Se apropie Craciunul si apropiatii m-au intrebat deja, direct ori subtil, ce imi doresc. Inca nu le-am dat un raspuns, insa as avea nevoie de cateva haine noi. La recomandarea unei prietene, ma hotarasc sa intru pe site-ul Tara Fashion si dau au o raita prin magazinul virtual. Ignor greseala de ortografie din header-ul paginii (“Tara creaza pentru tine!” in loc de “Tara creeaza...”) si ma plimb putin prin meniul site-ului. Pentru a-mi fi mai comod, download-ez catalogul online pus la dipozitie, si ma pun pe “rasfoit”, nu inainte de a-mi turna o portie generoasa de ceai englezesc in ceasca albastra din portelan.

Sunt cateva articole de imbracaminte si incaltaminte care nu mi-ar strica. Mai ales rochia din saten, potrivita pentru seara magica de Anul Nou. Nu stau mult pe ganduri, imi fac un cont si incep sa adaug accesorii, haine si incaltaminte la wishlist-ul meu. Astfel, voi putea impartasi dorintele cu familia, cu prietenii mei, care vor sti inspre ce sa se orienteze cand vor cumpara cadouri.

Afara incepe sa se insereze. Ceasca s-a golit demult, insa wishlist-ul se aglomereaza cu o varietate de jeansi, rochii, pulovere, si chiar si o pereche de cizme. O incheiere perfecta pentru o zi in care nici macar un catel amarat nu ar petrece-o in sub cerul liber.

Acest articol a fost scris pentru cea de-a treizeci si doua etapa a concursului SuperBlog 2009, initiat de PCNews.

Citit 538 ori

Autor

Lexa Verzes

Public Relations Specialist in European Union-funded projects. (Also a dreamer, writer; music lover; radio lover; movies lover.)

Comentarii   

Permalink 0 FELICIA
Iti dau un pont. Lasa monitorul deschis cu Wishlist-ul plin. Poate vede "mosul" si se conformeaza.
03-12-2009 00:25 Răspunde Răspunde cu citat Citat

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

About me


"I'm a saint and I'm a sinner / I'm a loser, I'm a winner / I am steady and unstable / I'm young, but I am able" Jessica Andrews - Who I Am

Twitter feed

Comentarii noi