Miercuri, 02 Decembrie 2009 21:23

SuperBlog 2009 - Etapa XXXVIII

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
CONTEAZA PE REAL, CONTEAZA PE ENOMATIC!

Era ocupata cu pregatirea petrecerii in cinstea tatalui ei. Pe data de 6 decembrie, acesta isi sarbatorea onomastica alaturi de familie si de cativa prieteni din strainatate. Fiica lui planificase o petrecere intima, in cabanuta de la munte. Alesese decoratiunile, culoarea fetei de masa si a servetelor, tacamurile, vesela, chiar si meniul! Va fi un meniu bogat, in exclusivitate traditional, inspirat de retete din toate regiunile tarii.

In drum spre Hypermaket-ul Real, impreuna cu cea mai buna prietena, pentru a cumpara bauturile: suc natural, apa minerala, bere si vin. Auzise de sistemul Enomatic din hypermarket si abia astepta sa deguste cateva soiuri de vin. Ii explica prietenei sale ce inseamna noul sistem implementat: exista in incinta Real un loc special amenajat, unde oricine poate degusta o varietate de vinuri, din tara sau strainatate, pentru a alege sortimentul potrivit.

Isi achizitiona un card de degustare cu o anumita valoare, Cardul putandu-se reincarca oricand, dupa ce suma aflata pe el s-a epuizat. Introduse cardul in Enomatic, apasa un buton si aparatul elibera o cantitate de 20 de mililitri din vinul ales. Se oprise doar la sortimente romanesti, pentru o potrivire perfecta cu meniul pe care il va pregati. Incerca pentru inceput cateva sortimente de vin rosu, dulceag, potrivit pentru sarmalele in foi de varza acra maramuresene si pentru friptura de porc in sti oltenesc. Pentru mancarea dobrogeana de peste, degusta cateva paharele cu vinuri albe, delicate, demi seci. Iar pentru desertul special, inspirat de bucataria moldoveneasca, ea alesese ceva deosebit, un vin roze dulce si aromat.

Dupa ce cumpara cateva sticle din sortimentele de vin alese, se indreptara catre celelalte raioane din hypermarket, pentru celelalte cumparaturi. In scurt timp, iesira cu doua cosuri pline, le incarcara in portbagaj si se indreptara catre cabana. Pe drum, in timp ce prietena ei conducea, ea lauda initiativa celor de la Real. Sistemul Enomatic era, intr-adevar, de mare ajutor pentru client. Cu o suma modica, oricine poate degusta sortimente autohtone sau exotice de vin, ajutandu-i astfel sa faca alegerea potrivita pentru o masa delicioasa, pentru petreceri sau pur si simplu, pentru un cadou care va fi, cu siguranta, apreciat.

Acest articol a fost scris pentru cea de-a treizeci si opta etapa a concursului SuperBlog 2009

, initiat de PCNews.

PS: Nu uitati ca si voi, cei care cititi articolele publicate in cadrul acestui concurs, puteti castiga un premiu de 50 de dolari, doar postand comentarii la articolele mele din cadrul SuperBlog 2009.

 

Citit 807 ori

Autor

Lexa Verzes

Public Relations Specialist in European Union-funded projects. (Also a dreamer, writer; music lover; radio lover; movies lover.)

Comentarii   

Permalink 0 Iulia Mihai
Ne-am făcut muţi... hâc! :))
02-12-2009 21:39 Răspunde Răspunde cu citat Citat
Permalink 0 Mike
Pentru o clipa am intrat in panica si am crezut ca a trecut deja 6 decembrie! :)) Silly me :D
02-12-2009 21:40 Răspunde Răspunde cu citat Citat
Permalink 0 Lexa Verzes
Eeee, cum sa treaca 6 decembrie? Doar mergem sa votam!
Hac! (eu cu cine votez!) Hac!
02-12-2009 22:07 Răspunde Răspunde cu citat Citat
Permalink 0 Iulia Mihai
Ţeeee votat monşer? Hai sî biem!
02-12-2009 22:19 Răspunde Răspunde cu citat Citat
Permalink 0 FELICIA
Doar la Real ai toate sansele sa-ti alegi vinul ideal.
03-12-2009 00:12 Răspunde Răspunde cu citat Citat
Permalink 0 e-Lari
Cu siguranta a fost o petrecere pe cinste! :D
06-12-2009 21:25 Răspunde Răspunde cu citat Citat
Permalink 0 Teodora Andreea
La Real, zeul vinului se revarsa in potire de foc si se daruieste muritorilor...
10-12-2009 01:36 Răspunde Răspunde cu citat Citat
Permalink 0 Mike
Eu cred ca Teodora a abuzat de sistemul Enomatic, ca altfel nu imi explic cum ar putea sa il confunde pe nenea de pe raion cu ditamai zeitatea :D
10-12-2009 01:42 Răspunde Răspunde cu citat Citat

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

About me


"I'm a saint and I'm a sinner / I'm a loser, I'm a winner / I am steady and unstable / I'm young, but I am able" Jessica Andrews - Who I Am

Twitter feed

Comentarii noi